Veckans planer

Måndag - Idag har jag en självstudiedag vilket jag älskar! Jag kommer spendera i stort sett hela dagen med att börja plugga inför min tenta som är om 2 veckor. Senare på eftermiddagen/kvällen väntar sedan träning på gymmet.

Tisdag - Jag kommer jobba på min praktik mellan 07.30-16.30. Därefter väntar eventuellt lite kvällsmat och mys med Erica och om inte det blir av kommer jag bara mysa hemma i min soffa med god mat och youtube.

Onsdag - En dag som kommer spenderas i skolan fram till runt 16.00. På kvällen är det sen återigen träning och mer spännande saker än så händer inte idag.

Torsdag - Jag har planerat att åka och hälsa på farmor under dagen, det var alldeles för längesen. Sen kommer jag fortsätta plugga inför tentan och på kvällen är det äntligen dags att börja med kastträningen.

Fredag - Jag har planerat att starta dagen med att få mitt träningspass gjort. Sedan kommer jag fortsätta plugga om det inte är så att något jobb har dykt upp. Kvällen är oplanerad men det kanske blir lite fredagsmys med en kompis.

Lördag & Söndag - helgen är helt oplanerad än så länge och jag kan faktiskt säga att jag gillar det. Jag har träning på lördagen och om jag inte får något jobb inbokat kommer jag lägga mycket tid på plugget. Förhoppningsvis blir det lite kompishäng men vi får helt enkelt se när vi närmar oss.

Hur ser er vecka ut??

  • Vardag
  • 220 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@