Plugghelg

God eftermiddag älsklingar<3

Har ni en fin lördag än så länge? Jag startade min dag med en liten sovmorgon vilket var SÅ skönt. Jag gick och la mig typ kl 22 igår så jag fick sova många timmar inatt och det kändes bara sjukt behövligt. Mamma hämtade sedan upp mig och vi åkte till affären och handlade mat - äntligen! Jag började bli lite trött på mina knäckebröd haha. Så nu är min kyl och frys påfylld med massa god mat igen och jag älskar det! Är inte det en underbar känsla - när man öppnar kylskåpet och man bara ser massa färsk frukt, grönsaker, oöppnade förpackningar av diverse saker och man vet att man kan laga i princip vad som helst?? Jag älskar det iaf!

Nu sitter jag hemma hos min föräldrar och har gjort hela eftermiddagen. Jag tog med mig massa tvätt och allt plugg för att komma ifrån lägenheten och få lite sällskap. Innan har jag inte haft några som helst problem med att plugga hemma men på senare dar har jag kommit underfund med att jag inte får något gjort alls. Jag pluggar mycket bättre hemma hos mina päron trots att det är lite stök och bök runt omkring mig. SÅ jag kommer stanna här resten av kvällen och helt enkelt plugga tills min hjärna inte orkar mer. Ni anar inte hur mycket jag ser fram emot tills tentan och uppsatsen är klara, då får jag äntligen mitt sociala liv tillbaka.
Det blir ofta såhär för mig när det är tentaperioder, jag väljer att stänga in mig och avsocialisera mig totalt. Jag träffar inte mina vänner alls under tenta-p (förlåt) men det måste bli så för att jag ska klara kurserna. Mycket av tiden på vardagarna går ju åt till praktiken, jobba, plugga och träna såklart, så jag måste avsätta fulla helger till att plugga ännu mer. Det är mitt val då skolan alltid, alltid, alltid kommer gå i första hand till jag står där med mitt examensbetyg i handen & jag hoppas mina vänner förstår mig.

Nu ska jag fortsätta dyka ner i böckerna, hoppas ni får en kalasbra kväll! PUSS


  • Vardag
  • 128 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@