Mysmorgon

Men godmorgon fina fina ni! Hur mår ni denna söndag?

Jag mår väldigt bra idag! För första gången på typ 3 veckor fick jag äntligen ta en lång sovmorgon och alltså satan vad det var skönt haha. Att bara få ligga kvar och dra sig under täcket utan att behöva känna någon stress över att gå upp är väl en av de bästa känslorna som finns??
Jag gick sen upp runt halv 10 och lagade pannkakor till frukost - gud så härlig söndagmorgon! Dock blev väl pannkakorna allt annat än bra meeen dem smakade gott i alla fall.

Min gårdagskväll var väldigt, väldigt lugn. Jag & mamma var runt och tände lite ljus på några olika kyrkogårdar som vi brukar göra.
Jag tände ljus för farfar och för min vän Victor och gav dem en extra tanke<3. Det är en tradition som vi alltid har gjort och jag kommer fortsätta göra det. Den här helgen är verkligen till för att ge dem vi saknar en extra tanke och att besöka graven och tända ett ljus är ett fint sätt att göra det på tycker jag.
Sedan hade vi middag hemma hos mina föräldrar och hela familjen var samlad. Det var längesen vi hade en familjekväll och det var precis lika mysigt som det alltid är. Min familj alltså, dem är guld!

Nu ska jag i alla fall fortsätta mysa i soffan en stund. Senare idag väntar fotboll och mycket mer än så kommer inte hända idag. Det är en mysdag som jag har framför mig!

  • 254 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

Instagram @elinrubin

Instagram elinrubinInstagram elinrubinInstagram elinrubinInstagram elinrubinInstagram elinrubinInstagram elinrubinInstagram elinrubin

Instagram
@

Instagram
@