Min dag

Godkväll kära ni! Hur mår ni idag?

Jag mår relativt okej denna onsdag, känns dock som att den typiska hösttröttheten sköljer över mig. Det kombinerat med en total jäkla skoltrötthet är inte superlovande för tillfället. Men men, två veckor kvar till tenta och deadline för uppsatsen och sen tar vi nya tag med nya kurser.

Idag har jag varit inne i skolan och pluggat (självklart). Vi hade även en studenthandledning där vi fick läsa och opponera på varandras arbeten igen. Det kändes lite bättre den här gången och det känns ändå okej med min uppsats så den är jag inte överdrivet stressad över. Men alltså mer spännande saker än så har jag inte gjort. Vi var hemma relativt sent från skolan idag och sen har jag bara suttit i soffan och kollat på PH.

Jag kommer nog ärligt fortsätta sitta i soffan, vet f*n inte vad det är med mig och min energi och ork just nu men den är inte närvarande i alla fall och jag HATAR det. Det känns som att jag har miljoner saker att göra och som jag egentligen måste ta tag i men hörrni, jag orkar inte. Det värsta är att jag inte heller vet varför jag inte orkar. Om jag fick bestämma hade jag stängt in mig i min lägenhet i vecka, stängt av mobilen och bara legat kvar i sängen.

Jag hoppas att ni är mer energifyllda än vad jag är<3

  • Vardag
  • 160 visningar

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@