Den här veckan

Veckans känsla - Jag kan ju ärligt säga att veckan har vart bättre än föregående, lite mycket berg-och dalbana dock men ändå relativt okej. Men det är lite så livet ser ut för tillfället så jag försöker bara åka med i karusellen och rida ut stormen så att säga. Tids nog så lugnar det sig.

Veckans bästa - Jag måste nog säga min lördagskväll. Jag satt hemma hos mina föräldrar och lillebror och vi hade en så himla mysig kväll. Pappa, jag & Adam satt uppe relativt sent och tittade på komedifilm och det var fasen längesen jag skrattade så mycket som jag gjorde igår. Det är sällan lillebror är hemma en kväll när jag är här över helgen och jag uppskattar så sjukt mycket kvällar som igår. Satan vad det gav mig energi för kommande dagar<3

Veckans inspiration - Utan tvekan min praktik just nu, jag älskar verkligen företaget jag är på och människorna jag får jobba med. Det är sjukt roligt och jag trivs suuuperbra! Dagarna går himla fort vilket alltid är ett tecken på att man har kul, jag lär mig massvis vilket jag älskar och jag blir sjukt taggad på att ta min examen och få börja jobba med HR-yrket.

Veckans tråkigaste - Ni kan väl gissa vad svaret blir på den här?? Behöver inte ens tveka utan att säga plugget. Alltså nej nej vad det inte är roligt för tillfället men skam den som ger sig. Citatet ovan är ju en väldig morot kan jag säga.

Veckans maträtt - Efter att ha levt på som ni vet, typ knäckebröd och havregrynsgröt fick jag igår njuta av min mammas otroligt goda kycklinggryta! Alltså det var sjukt gott (vilket den såklart alltid är) men när man själv inte har ansträngt sig för att laga någon supermiddag blir det ju extra gott att få äta mammas mat.

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229

@