Den här vyn känns helt overklig just nu.

Måndag och tisdag har bestått av långa och intensiva dagar med seminarium. 7 timmar blir i alla fall väldigt länge när man är förkyld och har ont i bihålorna. Dessutom har ingen annan kurs bestått av såhär mycket obligatorisk närvaro med såhär långa dagar. Haha. Men jag har tvingat mig till universitet trots förkylningen. Det värsta jag vet är att behöva komplettera eller medverka i en annan grupp. Men jag har verkligen mått så dåligt och känt mig svimfärdig ibland. Och måndagens väder med regn och slask gjorde det inte bättre, jag kände mig så fruktansvärt nere. Alltså fy.

Men idag känns det lite bättre. Är ledig idag och imorgon. Har pluggat lite nu på morgonen, tittat serier och druckit te i soffan. Precis vad jag behöver. Drömmer mig dock tillbaka till Dominikanska och solen. Kan inte januari vara över snart? Känns som att den har varit hur lång som helst.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördagen började som sagt med en mysig morgonpromenad. Och efter frukosten åkte vi för att handla på Rusta! Det är ingenting vi brukar göra, men jag kände för att fynda, och ibland kan man hitta guldklimpar. Och det gjorde vi! Bl.a. en ny rund spegel till hallen. Sen blev det en städ- och fixardag. Älskar när man slitit hela dagen och sen får njuta av resultatet. Sen kanske ingen annan skulle märka någon skillnad men jag gör det, haha.

Alex lagade spenat- och chévrelasagne till middag och det var såå gott! Vi hittade receptet via mathem, som vi har börjat med nu. Varför har man inte gjort det tidigare? Man får liksom maten levererad hem till dörren. Så bra.

Sen kom Mi, Larre och Rasmus över. Vi pratade, drack vin och spelade Cluedo. Så roligt spel! Väldigt trevlig dag och kväll. Nu sitter vi vid frukostbordet och dricker kaffe. Det är jättedåligt väder idag så jag vill bara vara hemma.

Likes

Comments


Min fredag började på bästa sätt, med en kaffe i soffan framför nyhetsmorgon. Sen kom Elin och Alva på ett spontanbesök, vi drack ännu mer kaffe och pratade. Alltid lika mysigt att umgås med dem. Sen åkte jag in till universitet för ett seminarium.

På kvällen lagade Alex pad thai, och efter maten dukade vi fram ost, kex och vin! Typ det bästa jag vet. Vi satt och pratade hela kvällen, lyssnade på musik och planerade en sommarresa, en roadtrip i Europa, kanske till Köpenhamn, Berlin, Prag och Budapest. Vi får se hur det blir, men jag blev fett taggad. Eftersom att vi båda fyller 25 i vår och sommar vill vi ju göra något speciellt!

Senare på kvällen fick vi finbesök, Alex brorsa lämnade Bacchus hemma hos oss. Så gosigt att ha en hund hemma. Det blev en massa gos såklart!! Imorse vaknade vi tidigt och gick ut på en morgonpromenad följt av frukost och kaffe framför nyhetsmorgon i soffan. Nu vankas storstädning här hemma! Är pinsamt taggad över det, haha. Så snart ska vi sätta igång. Ikväll kommer några kompisar över på middag, ska bli så mys! Bra lördag helt enkelt.

Likes

Comments

Småland sommaren 2016. Kan vara bland det mysigaste stället jag varit på. Vi hade ett inglasat utehus med en kamin, en egen sjö med roddbåt och vinbärsbuskar. Ja, ni hör ju. Härligt att tänka tlllbaka på såhär i januarislasket. 

Likes

Comments

Mykonos -16.

Dricka mythos, äta chips, gå 123 trappsteg varje dag ner till stranden, sola och bada, grekisk sallad och lemonad, gå vilse i gränderna, sitta vid hamnen och titta på solnedgången med en drink i handen, gosa med katterna och spela Chicago sent in på natten.

I sommar blir det förhoppningsvis Italien. Längtar. Januari, februari och mars är inte för mig. Kömpa Elin.

Likes

Comments