Fvtg

Just nu sitter vi i bilen påväg från Umeå och ska äntligen hämta hem vår lilla stjärna! Som vi saknar henne efter knappt ett dygn, hehe.

Vi lämnade av hundarna och Belle hos hennes farfar igår vid halv 4, sen bar det iväg mot Umeå. Vi stannade och gick en snabb sväng på Avion, åt middag på Ikea och sen fortsatte vi in till Umeå centrum.

Vi checkade in på hotellet, öppnade vi en flaska bubbel och jag piffade till mig lite inför kvällen.

19.30 var det dags att börja gå mot Folkets Hus där vi skulle se ”Från vaggan till graven”. Det är alltså en liveshow som podcasten Tack för kaffet har.

Jag har lyssnat på deras podcast i flera år. Dom har över 400 avsnitt och jag tror jag började lyssna på dom när det fanns kanske 60-70 avsnitt, och då började jag från avsnitt 1 och lyssnade ikapp allihop.

För 2 år sen var jag och Anna i Göteborg och tittade när som spelade in avsnitt 300 live och jag blev så otroligt glad nu när dom sa att dom skulle köra denna lilla turné och komma till bland annat Umeå!

Efteråt stod dom så att man fick surra, ta kort och köpa t-shirts.

Jag tycker sånt här är lite skämmigt - att ta kort med ”kändisar”, men jag kände ändå att jag hade ångrat mig om jag inte gjorde det. Det är lite kul att ha kvar en bild tillsammans med dom och att man fick snacka lite med dom!

Gillar

Kommentarer