Header

Här har det visst blivit en ofrivillig paus i bloggandet!
Dagarna flyger förbi som vanligt, och trots att jag gått ner i timmar på jobbet så känns det som jag har mindre tid att hinna med saker haha. Lägenheten har iallafall fått sig en storstädning. Jag har städat i gästrummen och renbäddat i sängarna i inför i helgen, och jag har införskaffat lite nya detaljer och små möbler här i hemmet. Jag har träffat sjukgymnasten ett par gånger de senaste veckorna, och jag börjar äntligen märka resultat, vilket känns superskönt! Haha men som vanligt med min tur så när höfterna börjar bli bättre så har jag åkte jag i början av veckan på en dunderförkylning istället, lämpligt till födelsedagen och allt!
Jag har varit och bunkrat upp mig med vitaminer och grejer så förhoppningsvis så blir det inget långvarigt.
Efter att jag slutade jobba idag så åkte jag in till gallerian för lite ärenden. Jag inhandlade det sista inför helgens festligheter, och jag var nog inte hemma förens halv nio.
Just nu så sitter jag i soffan med ett glas vin och försöker hitta ett bra recept för tårtan jag ska baka inför lördag.
Imorgon ska jag ha en riktigt Elindag, och har ingenting annat än en massage inbokad. Senare på kvällen när Tim kommer hem så har vi bokat bord på en Tapas restaurang i Maroochydore.

Hoppas att ni alla där hemma får en bra helg, för det tänker jag minsann ha! 💃🍸

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments