Header

Igår efter att jag slutade jobbet så kom Sandra upp för middag och en sleepover!
Vi slängde ihop vegetariska grillspett som vi sedan åt framför Morran & Tobias filmen, haha och guud vad vi skrattade!
Haha jag förståår inte vart dom får allt ifrån..
Det är något som jag kan sakna att inte kunna göra med Tim (än😉), att titta på svenska filmer, men det jobbar vi på!
Imorse dukade vi sedan upp med frukost på balkongen innan vi sedan åkte iväg till stranden, och oj som jag behövde idag!!
Vid halv fem så skjutsade jag henne sedan till tågstationen, och på lördag morgon så kliver hon på planet för nya äventyr.
Det känns såklart supertråkigt att ännu en utav mina närmsta vänner åker iväg. Men vi ses nog snart igen.
Safe travels my lovely. 💛


Annars då? Har jobbat hela veckan, ledig idag och sedan på't igen imorgon. Haha jag har varit helt slut då jag börjar kl 5 på mornarna, och därför kliver upp strax efter 3.30, vilket kropp och knopp inte riktigt är van med efter en månads semester.
Sedan att det är så himlaa mycket nytt att ta in hjälper inte heller haha, men kul är det!!
Och och som vanligt med min och Tims tur när vi planerar något så går det åt pipsvängen.
Hemmavecka var det som sagt tänkt för honom, men redan måndag eftermiddag blev han nerringd till Gold Coast, så jag blev ensam igen...

Nu ska jag gå och borsta tänderna och sedan lägga mig och läsa lite innan ögonen går igen.
Hoppas allt är bra med er där hemma och att eran vecka har varit bra!
Hang in there, it's almost Friday!! 🎉Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Lördag idag och det har gått 8 dagar sedan jag kom tillbaka till Australien, och vilken vecka det har varit då också!
Strax innan jag klev på planet på Arlanda så ringde Tim och berättade att jag hade en arbetsintervju redan två dagar efter att jag skulle kommit hem, och jag blev sedan instoppad på provjobbning dagen därpå.
I Måndags hände sedan något som vi har väntat på i måånader, jag fick nämligen mitt visum godkänt!! 💃
Jag har hunnit med att städa hela lägenheten och tvättat ut allt jag hade i resväskan, sovit en natt nere på The Gold Coast med Tim, och träffat lite vänner. Bland annat så spenderade jag en dag nere i Brisbane med Sandra. Vill tanka på mig lite då hon nästa vecka lämnar mig och Australien för att åka ut och resa.
Idag var jag och Tim upp till Noosa en sväng då han behövde förbereda lite saker inför nästa veckas jobb, då han (äntligen) har en hemmavecka igen efter att ha jobbat borta i över ett halvår. Vi åkte sedan runt och utforskade olika stränder innan vi åkte hem till några av mina och Tims vänner som bor där i närheten.

Nu halvligger vi båda halvt utslagna i soffan efter att ha tryckt i oss tacopaj till middag, och lär mest troligt spendera resten av kvällen här. Haha som sagt, det märks att man börjar bli vuxen då man uppskattar lugna lördagskvällar.😉

Likes

Comments

Mina bästaste kompanjoner För er skulle jag göra allt.

Som många av er redan vet så stämde inte riktigt det jag skrev i mitt tidigare inlägg om att jag skulle till Towoomba med Tim. Haha det var väl mer utav en distraktion då jag istället klev på planet hem till kära Svealand. Endast ett fåtal där hemma visste att jag skulle komma, och resten blev som jag hoppades glatt överraskade!
Jag bokade resan i Mars tidigare i år, och att hålla mig för att inte skrika ut till hela världen att jag skulle åka hem, var och förblir för mig ett under att jag klarade!
Jag var hemma i lite över 4 veckor och som vanligt så går tiden alldeles för fort sådana gånger. Jag känner ändå att jag hann med rätt så mycket och jag hann med att träffa alla. Många tårar fälldes, både utav glädje och sorg, men jag har också skrattat så att magen vikit sig. Jag har ätit alldeles för mycket skräpmat och utav pappas ändlösa bufféer, men mormors falukorv och stuvade makaroner tog sig nog längst upp på prispallen! Jag fick äntligen träffa min bästa väns, helt perfekta son, som smälte mitt hjärta vid första mötet.

När det var dags att säga hejdå till alla där hemma så värkte hjärtat och kändes som om det skulle gå i tusen bitar.
Härnösand, med min familj och vänner kommer alltid att vara hemma. Men samtidigt så åkte jag inte bort nu som jag gjorde den där kalla januari dagen för över 2 år sedan, utan jag åkte hem.
Det är svårt att förklara, men som rubriken lyder så är Hemma där kärleken finns. Min kärlek är här med Tim, och samtidigt med alla er där hemma.
Jag känner mig så lyckligt lottad som fick turen att träffa Tim och hans underbara familj, som nu även är min familj.
Men på samma gång så sliter det i mig att jag är på andra sidan jordkloten från min andra.
Haha jag kan sitta här i timmar grubblandes och jämföra för- och nackdelar med att träffa någon så långt bort hemifrån.
Jag är ung. Frisk. Och lycklig. Och det känns som om det är det enda som spelar någon roll.

Jag försökte komma ihåg att ta mycket bilder nu när jag var hemma, men på senare dar så har jag blivit mer en som försöker njuta av stunden och kommer på förns efteråt att 'jag skulle ha fotat det där'.
Men jag ska försöka få till några inlägg här framöver från min lilla tripp där hemma!

Tills nästa gång. 💓

Likes

Comments