Header


Hej på er! Det har hänt så mycket på sista tiden så därför har det inte blivit någon uppdatering på länge, men tänkte nu berätta vad som hänt under de senaste veckorna som gått !

Veckan innan textkompetensprovet (som var för en vecka sedan) läste jag en hel del och åt en valentines day brunch med Jeppe, och hade ett trevligt veckoslut! Var på bl.a. på förfest hos fina Crista följt av en födelsedagsfest, och så hade vi en mysig tapas-kväll hemma.

Förra veckans höjdpunkt var helt klart penkkisen! En dag man väntat länge på och som blev så lyckad. Morgonen började med brunch hos fina Danne, och efter det hade vi vår morgonsamling i skolan, åkte omkring på lastbil och på kvällen blev det abi-kryssning som var jätterolig. När vi kom hem nästa dag lagade vi hemlagade pizzor med Jeppe, badade bastu och tog det lugnt. På kvällen for vi och titta på gammeldansen och senare på deras efterfest, och efter det ännu till en annan fest. En väldigt rolig kväll det också! På lördagen for vi med Jeppe på en codex-sits (då jag hade varit med i en uppsatstävling), och det var också riktigt kul! På söndagen tog vi det bara lugnt, åt söndagsmiddag och återhämtade oss från alla festligheter haha. I alla fall så har det varit ett super ABI-veckoslut och är så glad att man fick fira det med alla vänner! <3


Likes

Comments

Mixed pictures from Friday... 


Hej på er! Detta veckoslut har verkligen gått fort... I fredags firade vi bästa Siris 19-års dag hemma hos henne. <3 Vi skålade, åt kaka och minglade innan vi senare for vidare ut. Hade det jättetrevligt! På lördagsmorgonen sov vi ut med Jeppe, lagade lunch hemma hos mig och på kvällen fick min bror kompisar till oss då han imorgon åker till Rom på utbyte. Det blev en riktigt rolig kväll! Idag har jag läst och snart ska vi ha en "avskedsmiddag" med familjen & Jeppe för Zache, kommer sakna honom! Hoppas ni har haft ett fint veckoslut, kram. xx


Likes

Comments

 Winter inspo and January highlights... 


Januari månadens...

... favorithändelse; Det har hänt så mycket roligt under januarimånaden att det är svårt att välja bara en händelse. Året började i Thailand med ett jättefint nyårsfirande på hotellet med familjen och efter det härliga dagar i solen, och för ett par veckoslut sedan var vi med Jeppe till Haiko Gård och hade det jättemysigt!

... godaste dryck; Te! Dricker helatiden te haha, speciellt när det är kallt ute.


This month's...

... favourite event; So much fun has happened during January that it's hard to choose just one event. The year started in Thailand with a lovely New Year's celebration at the hotel with the family and some wonderful days in the sun, and a few weeks ago we went with Jeppe to Haiko Gård and had such a cozy time!

... best drink; Tea! I drink tea all the time haha, especially when it's cold outside.


... träning; Uteträning! Har sprungit mycket och det blir alltid roligare om det snöar och är vackert. Skönt med frisk luft också! ;-)

… mysigaste kvällen; När vi hade taco-middag med vännerna, det snöade utanför och hade en massa ljus tända. En så rolig kväll! Sedan har det också varit en hel del mysiga hemmakvällar & middagar med familjen & Jeppe.

… roligaste skoldag; Någon av alla de roliga temadagsskoldagar vi haft!

... bästa inköp; En ny färgglad kappa från Zara! Har inte fått användning för den ännu p.g.a. vädret men hoppas den snart kommer i användning.


... workout; Outside training! I've been running a lot and it's always funnier if it's snowing outside. Good to get some fresh air too! ;-)

... coziest evening; When we ate tacos with my friends, had a lot of lighted candles and it was snowing outside. It was such a fun evening! Then there's also been a lot of cozy evenings at home with the family & Jeppe.

... funniest schoolday; One of all the fun themedays we had at school!

... best buy; A new colourful jacket from Zara! I haven't used it yet because of the weather but I hope I'll get to use it soon.


Likes

Comments

MY INSTAGRAM @elin.qvist

Subscribe