Mitt liv har varit ganska rörig men på den sista tiden har det blivit lite bättre faktiskt.

Sist jag skrev något hade jag ett gäng underbara människor som jag hängde med hela tiden. Nu är allt annorlunda. Jag snackar knappt med någon av de och jag kan sakna det ibland men mår riktigt bra ändå. Jag har tagit reda på vilka mina riktiga vänner är och jag älskar de.

Jag har hittat en kille som är som min bror, vi snackar om allt och vi är som om vi känt varandra i evigheter. Jag har så mycket underbara människor i livet just nu, och jag önskar mig inget mer.


Jag har hittat en kille som är underbar och jag gillar honom riktigt mycket. När jag ligger i hans famn känner jag mig verkligen som hemma, jag är trygg, älskar och tiden bara stannar när jag ser honom i ögonen och han håller om mig. Den 1 December så fick jag en pojkvän, en underbar kille men allt har en näck del, han tränar 24/7 och har typ aldrig tid att träffas. Tycker det inte är så jobbigt för så länge jag vet att han är hos mig och gillar mig så när jag nöjd. Det är bara det att jag är rädd att han helt plötsligt kommer på att det är förmycket att hålla reda på en tjej som man ska lägga tid på när han egentligen vill träna och plugga. Är orolig hela tiden men det är ju sådan jag är som person.


Jag är oftast inte sådan person som har svårt att prata om saker. Jag tycker nästan inget är pinsamt eller stelt eller jobbigt. Men detta är jobbigt. Allt med kärlek i mitt liv brukar inte gå så jätte bra och det är ganska jobbigt att gå i mina skor. Kanske verkar som en tjej som har lätt för det mesta, någon som klarar av allt om jag försöker. "Ja" det kanske är jag men vet du en sak, jag kämpar så jag går snart in i väggen. Jag kämpar med allt och inget. Mitt liv är inte serverat på ett stort silverfat men jag nöjer mig med en trä bricka som inte är slipat eller något. "Vet du varför?" Jo för varje gång jag klarar av något, gör något jag är rädd för eller utsätter mig för prövning så slipas trä brickan lite och efter ett jag när jag klarat mycket så har den blivit mer slipad för varje gång och den blir super fin. Då början man bara på en ny bricka och gör samma sak. Jag ger aldrig upp.

Har alltid fort lära mig att man ska kämpa för det man vill ha. Och detta är därför jag kämpar för jag vill ha saker som ingen annan ska ge mig.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hur kommer allt bli?

Hej! idag blir det mer ett alvarligt inlägg. Det är såhär att min skola börjar om 13 dagar o jag är nervös för att börja årskurs 8a. Jag vet inte hur det kommer bli med alla kompisar för mycket förändras under ett sommarlov. Man har slutat prata med vissa o vissa har man bara inte lika bra vänskap. Jag är orolig om mycket hela tiden så jag vet inte om det egentligen har förändrats så mycket som jag tycker och tror. När jag pratar med andra av mina kompisar så blir de jätte förvånade när jag säger något om detta för de hänger med de andre kompisarna som jag tror att min relation med de har förändrats men de säger att de inte har märkt något. Jag har hittat de personer som gör mig glad och lycklig, de som alltid finns här för mig och de jag alltid finns där för. Jag vill inte riskera att förlora dessa personer. Tanken av att förlora de får mig att gråta varje gång, nu tycker ni förmodligen att jag låter fjantig men dessa personer har räddat mitt liv.

Kommer jag hinna med allt?

Jag är orolig om jag kommer hinna med allt som jag ska göra nu under 8an!

1: Jag ska klara av allt skolarbete. Inte kugga i något ämne. Vissa ämnen kommer verkligen vara jobbiga som e.x engelskan.

2: Jag kommer plugga till moppekörkort och sedan ta körkortet. Jag vet inte hur jobbigt det är en men jag vet att det kommer vara tufft.

3: Jag ska konfirmera mig. Kommer vara iväg i ungefär två timmar varje måndag efter skolan.

4: Jag kommer träna 10 timmar sammanlagt i veckan och lite styrka utanför det när jag har tid. Kommer träna 5 timmar i skolan sedan 5 timmar dans som är min fritidsaktivitetet.

Hur känner du för skolstarten?

Likes

Comments

Hej på er! Förlåt för att jag inte har lagt ut något på länge men jag har haft fult upp!
Jag har slutat skolan och slutade då årskurs 7. Woho!! Super glad för det!

Modet:
På skolavslutningen så hade jag en vit klänning och svarta skor! Till det hade jag min silver ring och ett par silver ring öronhängen! Som smink hade jag silvrig ögonskugga med svart vinge, rött läppstift och förstås vanligt smink som concealer m.m.

Avslutningen (fredagen):
Det regnande jätte mycket på morgonen så vi fick ta avslutningen varje klass för sig i sina klassrum (vi brukar ta den hela skolan på skolgården, vi är ca 900 elever) det var första gången på över 20 år man fick flytta in. Det tyckte jag och mina kompisar var synd, vi hade inte fixat oss för att sitta i klassrummet en timme.
När vi hade fort våra betyg så kom rektorn upp till oss och skulle dela ut vissa stipendium (om man gjort något bra eller är bra på något så kan man få ett kurvärt med pengar och ett diplom). Jag fick ett stipendium för min dans! Yey så stolt över mig själv! Efter det så sjöng vi
Den blomster tid nu kommer och sen tog några kompisar och jag bilder och sedan gick alla hem! Jag fikade lite med min familj och mormor och morfar sedan hade det slutat regna och en av mina bästa vänner (han är som en lillebror till mig) var i Nättraby och bad mig komma ner till skolan! Vi hängde men några fler kill kompisar hela kvällen och klockan 23:20 blev jag hämtad av mina två tjejkompisar för vi skulle sova över. Vi hade jätte mysigt!

Lördagen:
När jag kom hem så träffade jag mina små bröder (bästa kompisar) och vi köpte hårfärg för att ena skulle färga håret sedan stack vi till tallan. Efter det gick jag till min båt för min familj skulle åka ut med den och sova över där! Inte så mycket hände den dagen.

Söndagen:
Denna dagen var vi ju ute med båten också! Jag sov länge och när jag vaknade gick jag upp till de andra som satt på klipporna. Jag la mig ner och började sola, det blev två timmar i gassande sol. Gissa om jag fick färg? Jag brände mig så hårt att jag fortfarande har ont!
Vi åkte hem efter lunch och jag stack direkt till skolan där mina kompisar var. (Samma kompisar som de två dagarna innan+ några till)Vi hängde runt på skolan och sedan så frågade mina två kompisar om jag ville sova över med de. Jag ville såklart det så vi frågade min andra kompis för vi är ett litet gäng på två tjejer och två killar, vi är som en familj och jag älskar de verkligen!
När vi kom hem dit vi skulle sova så satte vi upp tältet för vi skulle såklart tälta! Sedan tittade vi på en film inne och sen gick vi ut och tittade på en till film. Vi hade as mysigt! När vi "skulle" sova så somnade två av oss men jag och min "lille bror" var fortfarande vakna! Det var inte konstigt vi dygnar alltid när vi fyra sover över. Vi tittade på YouTube ett tag men sedan vid halv fem så somnade jag! Han andra somnade vid fem!

Måndagen:
Vi två som somnade så sent vaknade av mitt alarm som jag hade glömt stänga av vid klockan 6. Då gick min kompis som vi sov hos in och duschade och jag somnade om! Vid klockan 9 vaknade jag och väckte min tjej kompis för killarna hade båda gått in. Vi gick in och tittade på film och sen åt vi! Vi gick och badade efter, det var jätte skönt! Sen så gick vi till Coop och köpte godis som vi åt upp på vägen hem! Vi tittade på film och sedan åkte vi hem! Det var piss mysig!

Tisdagen (idag):
Jag har suttit inne hela dagen för jag har haft så ont i hela ryggen och benen för jag brände mig på söndagen. Sedan har jag, min mamma och min syster bakat och ätit tacos. Vi hade mysigt tills mamma blev sur på oss och då gick jag ner och skulle duscha av kylbalsamen som jag hade över hela min kropp. Det gick inte bort! Aaa vad ska jag göra? Sedan satte jag mig och börja skriva på detta inlägget. Just nu har jag 4% och klockan är 22:33. Heheh jag hittade en laddare nu!

Likes

Comments

HOLA HOPP:)

Idag statade båt helgen där jag nu ska vara ute tills på tisdag (nu är det söndag). Jag och min pappa åkte ut idag med några kompisar till familjen. Imon kommer min syrra och min mamma, min kompis kommer också imon så idag har jag ingen att vara med.

Vi åkte hemifrån ån där vi har vår båt vid 10.30 och vi kom fram till Tjärö kl 11.30, så det tog en timme.

Vi åt lunch och sedan satt jag som vanligt med mobilen. Jag har inte gjort så mycket annorlunda än min vanliga helger där jag sitter med hög musik, ritar och äter godis. HEHE TJOKIS LIVET! Just nu är klockan 14.51 och jag sitter och skriver detta till er!

Det är värdens mysigaste väder för att vara ut med båten. Det regnar!!! Asså jag gillar ju sol med, men nu när jag är trött så är det fett mysigt med regn.

Här kommer några bilder jag tagit idag!

Puss & Kram mina små chokladpaket!

Likes

Comments

Idag har det varit en ganska varierande dag!

Det började redan på morgonen. Klockan åtta på morgonen gick jag till skolan. Vi gick senare på morgonen ner till ån där staten på årundan ägde rum. För er som inte vet vad årundan är för något så är det en runda på 4,2km. Denna runda ska man "sprina" och när man kommer tillbaka efter att man sprungit så är det prisutdelning. Denna runda springer hela min skola, vi är 900 elever.

Jag klarade av mitt mål som va att komma i mål under tiden 37 minuter som jag fick förra året. Detta året så fick jag tiden 27 minuter och jag är stolt.

Efter prisutdelningen så gick jag och min kompis hem till mig för att duscha och sedan gick vi till skolans matsal ör att äta. Vi hade tre timmars rast så vi gick hem till mig igen och tittade på serier med tre andra kompisar.

Jag tittade på film i skolan efter den långa rasten. HEHE så smidig som jag är så satt jag bakom två av de snyggaste killarna i nian i mitt spår. Men jag slutade där efter, sen var jag med mina tre tjejkompisar och vi hade as mysigt!

PUSS & KRAM PÅ ER MINA SMÅ CHOKLADPAKET!

Likes

Comments

Hej allihopa idag statar jag en blogg. Det kommer kanske inte bli så bra nu i början för jag måste lära mig allt detta som är nytt, men jag ska försöka! På denna blogg kommer jag vara öppen med allt. Jag kommer skriva vad som händer och mina åsikter om det. Så om ni inte bryr er om vad som händer behöver ni inte kommentera att jag är tråkig. Ni behöver inte häller kommentera massa hat för ni behöver inte titta och läsa min blogg om ni tycker den är dålig!

Ni som är intresserade av mitt liv och vad som händer får gärna läsa och kommentera:)

Puss på er alla mina så choklad paket!!!!!

Likes

Comments