Hästar


Today there will be a post in English. I have an English assignment where I'll write a post in English.

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Natur

Hejsan! 10 dagar kvar till julafton!! Så himla kul tycker jag. Nu bjuder jag på lite naturbilder :)

Likes

Comments

Hästar

Nu har jag fotat massa hästar så några bilder kmr här under! :) Ha en fortsatt bra helg! :)

En av bilderna är på @Ellasfoton och en av bilderna har hon tagit ;) <3

Likes

Comments

Andra djur

Hej! Förlåt för att inga bilder kommit men det är inget fotoväder :( Jag har köpt en ny kamera, en Canon eos 1300d. Jag älskar den verkligen och nu kommer det upp lite kort på min katt Linus. Imorgon ska jag och @Ellasfoton ta hand om en ridskolas hästar och ponnys så då ska jag fota fast det är fult väder! :) Haha, hoppas det går bra en då ;)

Likes

Comments

Andra djur

Hej och förlåt för dålig uppdatering! Det är så mycket i skolan så jag hinner typ inte fota någonting :( Jag har några bilder jag tagit som jag inte visat en så ni får några gamla under veckan :)

Likes

Comments

Hästar

Idag var jag och min mamma på westernträningar med ett litet gäng till och red. Jag fotograferade lite så nu kmr massa kort. :)

Likes

Comments

Hästar, Övrigt

Imorgon så tänkte jag visa suuuper många bilder jag tagit på min lilla syster i höstas. Det blir som en liten tb till hösten ;) <3

God natt nu ska jag sova men vi hörs imöra! ( bilderna under är från idag)

Likes

Comments

Natur

Jag har inte fotat någonting på länge. Det har varit skitväder och ingen av katterna tycker det är roligt att fotograferas i slask väder när det är blött och blåser osv. hästhagen ser också ut som ett slaskhål för tillfället så jag känner att jag inte kommer bli nöjd med bilderna jag tar nu och det är så fult väder, jag vill ha fina och bra bilder på den här bloggen så den ska vara så bra som möjligt. Jag kände för uppdatering så jag grävde fram några natur bilder från i somras för ni verkade gilla dom förra naturbilderna!! :) I hope you like it! ;)

Likes

Comments

Människor

Hej och FÖRLÅT så mycket för att jag inte upd någonting men jag har helt slut på bilder och det är skit väder här men jag ska försöka fota lite imorgon iaf. Hittade några bilder från i somras när jag fotade min vän Alexandra☺️

Likes

Comments