vi skulle varit nygifta

Idag skulle jag ha vaknat som världens lyckligaste fru Walde, men nu blev det inte eftersom att Corona satte stopp för bröllopet. Vi försökte göra det bästa av gårdagen så vi var i Skarven och käkade middag. Det blev också femkamp och lite spel så det blev ändå en fin dag.

Efter flera veckor med pissväder så kom solen och värmen fram just igår. Det kändes som att det var menat att vi skulle få fint väder på vår bröllopsdag. Så nu oroar jag mig såklart för att det blir pissväder nästa år när det väl blir av, men det finns inget man kan göra, bara vänta och se. I övrigt så känns det ändå bra att vi kommer få mer tid att planera och spara till bröllopet, och kul att man fortfarande har allt framför sig.

// Elin

  • 2 420 visningar

Gillar

Kommentarer

Ove
,
Jag tycker till och med att det är otäckt att skriva till dig och prata telefon med dig igår.
Det som hände hos Jessica var väll allt mitt fel.
Men det ger dig inte rätt att få sådant vansinnes utbrott.
Du förstår inte att jag mår dåligt av dem. Du erkänner ju inte ens att det är ett problem.
Jag är trött på att behöva vara rädd för utbrott så fort vi gör något. Jag måste ju kunna lita på dig och att du ska bete dig. Du kan inte förminka och förlöjliga att jag känner och tycker att det är obehag när du blir så arg. Jag har levt mycket med arga människor det tycks förfölja mig i mitt liv, men jag blir nog mest rädd för dig. Jag vet att du tycker att allt är mitt fel för att folk blir arga på mig för du tycker väll dom har rätt.. Jag vet också vad tramadol gör med humöret, både vid avtändning och abstinens. Jag har 4 barn här nu så vi kan inte prata, jag vill bara prata med dig om du är lugn sedan.
Ove
,
Beklagar <3
Ove
,
felskick