5 mil från civilisation

Denna dag har bestått av att maskera, måla och tapetsera, hemma hos mamma. Det var hur skönt som helst att vakna upp i gamla barndomsrummet.

Haha jag tycker att det är ganska komiskt att jag läst mycket kommentarer om att jag borde flytta från Storuman för att det är ett sånt litet ställe.

Jag menar att flytta till Storuman när jag började gymnasiet var ju som att flytta till storstan för mig. Här i denna by Högland där jag växt upp och bott i mina första 15 år så bor det ungefär 50 pers sammanlagt. Vi har 3 mil till närmaste mataffär och 5 mil till närmaste skola.

// Elin

  • 3 593 visningar

Gillar

Kommentarer

Danne
,
Lustigt, verkar som att folk tror att man inte är kapabel till att fatta egna beslut och leva som man vill bara för att man inte bor i stockholm. Alla kanske inte vill springa runt på stureplan och dricka champagne, och lösningen på alla problem är nog inte att bo i stan. Och bara för att man ser bra ut, är det inget som säger att en högsta dröm är att bli fotomodell. Sjukt vad folk förmår sig att skriva, att skriva till folk som inte känner, vilka de ska leva med eller inte.