Träning och Hälsa, Tips

Innan träning vill man gärna ha något gott att ladda upp med. Eller efter som en belöning för träningspasset man precis klarat av.
Det måste vara något nyttigt, snabb lagat och lätt att ta med. Vad är inte godare då än en härlig en juice, fruktsallad eller smoothie?

Fruktsalladen gör jag med 1 banan 1 äpple och frysta hallon. Vill jag lyxa till det kan jag ha i vindruvor eller liknade och nu när mandarinerna kommer har jag såklart i det oxå. :) Jag hackar helt enkelt upp banan och äpplet och toppar med frysta/ färska hallon. Ner i en burk och det är redo! Vill jag ha lite mer protein i så toppar jag även med lite kvarg och ibland kan det hända att jag även toppar det hela med hackade nötter, kokosflingor och honung/Ageve sirap. Vad är inte godare?

Juice tar lite längre tid och då krävs en råsaftcentrifug. Men det är så gott och man längtar verkligen efter sommaren när man dricker denna goda juice som är gjord på persikor/nektariner, hallon och mynta!
Gör ner ca 2 persikorna eller nektarinerna i centrifugen med några nävar hallon frysta eller färska, med 1-2 kvistar mynta och några nävar spenat. Super gott!

Smoothie är suveränt god

​Asså dessa powerbars på denna bild! Himmelriket! Smakar som kladdkaka fast de innehåller inget tillsatt socker och bara massa bra saker för kroppen. Recep på dessa kommer senare i veckan 😉

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Vardag

Ny månad, februari! Och jag gör som många andra jag startar den nya månaden med att vara sjuk. Yey! Eller inte.

Ni vet när man är frisk och måste dra sig upp ur sängen varje morgon, och det ända man kan tanka är tänk vad skönt att vara sjuk. Men när man väl blir sjuk kommer det alltid olämpligt och då är det ända man kan tänka på är vad man tar det förgivet att vara frisk. Men jag ska inte klaga jag är förkyld, det är inte influensan precis. Jag har hursomhelst spenderat dagen som vilken annan sjuk som helst, kollat på tv och druckit en massa vatten.

Så om ni har tips på en bra och mysig film eller tv-serie, kommentera så jag har något att göra! :)

~E

Vatten med hallonisbitar och citron för att lyxa till livet som sjukling. Hehe. Å så färska blåbär för man får passa på när det finns hemma. :)

Likes

Comments

Äpplen, päron, hallon och mynta. Ja det är bara några av dem få frukterna/kryddorna har jag provat att gör juice på. Till hjälp hade jag en råsaftcentrifug, vilken bra grej! Jag följde ett recept på den första juicen men jag tog vad jag tyckte skulle bli en lagom mängd av alla ingredienser.

Hallon och mynta, vilken somrig och god dricka. Törstsläckande, svalkande och fin rosa till färgen! Vad kan man mer önska?

Ca 2 nektariner/persikor
Babyspenat
Hallon
Mynta

Kör allt i en råsaftcentrifug, drick!

Några andra smakkombinationer;
Äpple
Päron
(Spenat) valfri

Bara äpple eller päron. Poängen är man kan helt enkelt ta sina favorit frukter och köra, det blir som sommar på en flaska. Vem behöver inte det nu när det bara är slask utan för fönstret?

Likes

Comments