Fredag fredag fredag!! Det är äntligen den dag vi alla längtat till. Igår var det torsdag och vi hade det otroligt kul i stallet med skolan igår när vi hade hoppning och häst vid hand. I hoppningen hade jag en häst som hette Chivas och det gick så otroligt bra! Det ända jag fick att tänka på var att trampa ner mina hällar som jag sen fixade, Jay! Så när jag sen prata med ridläraren så sa hon att det inte var mycket jag skulle tänka på eftersom den här lektionen gick det bra med fart sits hållning och lite senare hällarna.

Senare på eftermiddagen när vi hade häst vid hand så tänkte jag att jag skulle pröva att göra många små knoppar istället för stora, för man måste ju prova nytt ibland. Jag känner nu i efterhand att jag kanske inte borde gjort det eftersom jag hade en av den största hästarna i stallet. Jag gjorde 20 knoppar och om någon har knoppat förut så kan nog den personen förstå hur mycket det krampar i armarna bara efter den typ två första knopparna. Men det var värt det för dem blev otroligt bra tycker jag.

Idag ska bli en lugn bra dag med lite olika grejer på schemat. Först ska jag såklart till skolan och ha alla tråkiga ämnen förutom idrott, love to that ämne! Sen ska jag till fotografiska med mamma efter skolan. Det ska bli otroligt kul och mysigt eftersom jag älskar att fota och titta på andras foton och inspireras. Det är alltid kul att vara med mamma för hon är så härlig att vara med.

I helgen blir det den vanliga simträningen i fyra timmar som jag inte riktigt vet om jag ser fram emot eller hellre vill skippa. Grejen är den att jag är otroligt trött efter hela skolveckan och sen ska man upp tidigt ännu en till dag, det är inte riktigt något jag ser fram emot. Dock är det många härliga människor jag träffar bara där nuförtiden.

Jag har ett litet problem på mina händer och det är att jag vill så gärna satsa på ridningen och tävla och bli placerad. Det lilla problemet är bara att jag har mitt jobb på samma tid på lördagar och vill inte sluta se dem människorna där ifrån. Men eftersom om man vill lyckas så måste man offra lite så då får jag hitta en ny dag för simningen.

Ha det iallafall bäst och gör det du tycker gynnar dig mest.

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

Idag är en av dem dagarna dör man bara skiter lite i allt och gör lite vad man vill! Jag hade tänkt åka hem och vara lite tråkig men jag blev övertalad av mina kära vänner att stanna, vilket var bra för vi hade så kul. Vi gick runt på stan och skulle till en hästbutik som låg jätte nära Karlaplan (enligt min kära vän) som sen vissa sig ligga 52 minuter där ifrån när vi titta hur man skulle gå dit. Så man kan säga att det blev lite ändrade planer, men det gjorde inget för vi kunde åka till en annan affär på Hötorget aka hööks. Så efter att vi hoppat kring där och sagt vilka tyglar som var bäst enligt var och än, så köpte en av mina kompisar en förbygel. Sen blev vi minus två i gruppen och jag och den ända av oss som blev kvar tog en mysig liten fika på espresso house. Vi pratade nog till 80% om hästar! Men annars var det mycket andra trevliga saker. Så den här dagen har vart otroligt härlig och kul. Här under på dessa vackra bilder är lite foton på saker jag ska spara till att köpa ( men kommer antagligen köpa mat för).

Likes

Comments

Sitter och snackar tjejsnack med dem härligaste människorna i världen! Alltså Sofia och saga är mina änglar. Dem är med mig nu när jag har tråkigt. Jag är ju den personen från min förta klass som inte valde någon av dem "populära" skolorna, så jag är ensam och får inte höra något gossip. Så nu är jag fett beroende av att höra massa gossip. Mitt liv är ju då fett chill förutom att mitt matte prov blev flyttat från fredag till måndag. :/

  • 33 Readers

Likes

Comments

Idag är det ridning på schemat och det är alltid najs. Kommer antagligen få rida Uno, och den här gången med martingal så att jag kan hoppa honom. Taggar på att det blir något en meters hinder så att man kan få hoppa lite på riktigt.

Igår köpte jag ett par hörlurar och dem är nya frächa bra och bara helt underbart snygga. Köpte också en enkel svart kjol och nagellack, så på fredag kommer det vara on point. ;)

  • 33 Readers

Likes

Comments

Det är inte alltid så kul att vara hemma som alla tror. och särskilt inte om man också måste avbryta dressyr träning, på grund av att man får så ont i magen att man börjar gråta och måste åka hem. Men sånt är livet och jag får helt enkelt göra bättre nästa gång.

Likes

Comments

Prao är ju alltid kul. Men inte när det är så himla tidigt på morgonen! Tror inte det är många av oss som älskar att gå upp 05:30 och sen ta bussen till stan 06:38. Jag praoar hos polisen vilket är skit kul förutom det faktum att det är... 07:30-15:00 vad mer ska dem kräva av mig! Jag sitter iallafall nu och äter frukost i den allra mest stela tysnaden, som ändå är väldigt skön dock ;) men hade vart skönare att sitta hemma i tystnad eller fått titta lite till på alla mina serier!

  • 34 Readers

Likes

Comments

Varför ska det vara så att varenda gång man har bråttom så går det långsamt som bara den. Det blir rött ljus, bussen är sen och som pricken över i:et så går pendeltågen inte ofta...alls. Men det är iallafall en fin morgon, med mörk mysig buss.

  • 38 Readers

Likes

Comments

Att glömma nyckel hemma kan ibland vara en fördel, bästa kompisar som Cornelia är också bra att ha!

  • 35 Readers

Likes

Comments