Underbar höstdag

Hej! 😊🍂

Vilken underbar höstdag vi har haft idag! Solen har lyst och värmt luften nästan hela dagen och jag och Lexa har haft det super mysigt. Vi har varit på Granngården och köpt fågelmat, nya fågelmatare och kattmat. Tex har jamat så dant efter blötfoder så det är väl självklart att han ska få det. Efter att vi kom hem från affären försökte vi på oss lite lunch men Lexa ville verkligen inte ha. Ingenting sedan frukost har varit av intresse att stoppa i sig. Efter ett försök till att sova middag som inte heller gick enligt planerna gick vi ut i det sköna vädret en stund för att hänga upp fågelmaten. Det var den bästa stunden vi har haft på länge. Vi tog en liten sväng upp till grannen för att titta på när de backade in båten på tomten och titta på fina stenar. Efter ett par timmars lek inomhus har hon nu somnat. Lite sent för att det ska vara bra för dygnsrytmen men jag funderar faktiskt på att låta henne sova och ta en tidig natt jag själv. Vi får se hur det går!

Köpte två såna här fågelmatare som var på halva priset som jag fyllde med vildfågelmix. Jag har hört delade meningar om den blandningen men jag vill ändå prova med en färdigblandad version innan jag köper och blandar själv!

Nu är det bara att invänta fåglarna!

En liten nyckelpiga kom och besökte oss medan vi donade!

Gillar

Kommentarer

nellielillskog
nellielillskog,
Men va mysigt det ser ut!nouw.com/nellielillskog
elinoreriksson
elinoreriksson,
Det var så himla mysigt! Det gäller att ta tillvara på de sista varma höstdagarna innan vintern kommer!nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229