Truckkörkort och ett steg närmare uppsägning

Hej på er fina ni!

Klockan har hunnit bli mycket och jag har precis lagt mig i sängen för lite nedvarvning. Det är nog den bästa stunden på dagen, när jag får lägga mig ned med mobilen och bara vara i lugn och ro innan det är dags att sova.

För en stund sedan klev jag ur duschen, som aldrig kändes bli tillräckligt varm. En skön förberedelse inför morgondagen då jag ska iväg och förhoppningsvis få ett truck körkort. Det har varit något jag verkligen behövt under det här året på Granngården och nu äntligen blir det av. Det känns skönt att ha det på CV:t, även om jag helst inte jobbar kvar så länge till.

Vilket leder mig vidare till arbetssökningen! 2 förskolor samt ett förskole "distrikt" har sagt att de gärna har mig på deras vikarie lista. Jag har mejlat två utav dem och ska ringa den tredje i nästa vecka och kolla hur många timmar i veckan vi kan tänka oss att det blir. Jag håller tummarna för att det tillsammans kan gå att leva på så att jag kan säga upp mig.

Jag tror att det kan passa mig så himla bra! Variation av folk och arbetsplatser. Lekfulla och kreativa dagar. Jag tror, eller rättare sagt vet, att det kommer ge mig väldigt mycket energi och inspiration istället för det motsatta som sker nu.

Vad tror ni? Hur tänker ni?

Godnatt 🌠

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229