Stjärnhimmel

Nu är en sådan där natt då jag inte längre kan sova. Lexa vaknade till ett par gånger och efter att jag nattade henne som verkade bli sista gången såg jag att vi inte hade vatten inne så jag fick kliva ut genom dörren ut i frusna natten och hämta vår sista dunk med vatten. Jag gjorde rent hennes flaska och gjorde i ordning den för välling om hon skulle vakna igen. Nu har hon sovit i en timme men det känns skönt om hon skulle vakna igen. Kylan väckte mig till fullt vaket tillstånd och gick för att titta ut på natthimlen och såg en sfär full av stjärnor. Fort släckte jag alla lampor som lyste både i och utanför huset, tog på mig kläder och kamera och gick ut. Än en gång hade jag velat ha ett vinkel bart kamerastativ just nu. Men det fick räcka med att ställa kameran upp och ned på balkongräcket.

Tänk att jag har den äran att få bo där himlen är täckt av stjärnor. Där stadsljusen inte längre dämpar det vackra universum som lyser upp i mörkret. På vintrarna kan man ibland se hur det går ett band med extra mycket stjärnor tvärs över vårat hus. Jag ska prova att fotografera stjärnorna mer, men då vill jag ha ordentligt med kläder på mig och helst vara längre ut i skogen.

Gillar

Kommentarer

enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Så fint med stjärnor! 😃nouw.com/enlitenbitavmig
elinoreriksson
elinoreriksson,
Ja verkligen! Ibland går jag ut mitt i vinternatten och bara står där och tittar upp mot himlen =)nouw.com/elinoreriksson
enlitenbitavmig
enlitenbitavmig,
Så himla mysigt endå! 😍nouw.com/enlitenbitavmig
Ida
Ida,
Åh det är så vackert med stjärnorna, så fint!! 😃idanilssonphoto.se
elinoreriksson
elinoreriksson,
Visst är det! Jag kan bli som förtrollad av att se alla stjärnor 🌟nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229