Smultronstället

Godmorgon underbara ni!

För första gången på riktigt länge vaknade jag tidigare än Lexa och jag lyckades ta mig ut till sovrummet utan att hon vaknade. Helt underbart! Dörren står fullt öppen och låter in ljummen försommar luft och jag är faktiskt rätt kär i livet. Att vakna upp till fågelkvitter är verkligen helt fantastiskt. Jag hoppas ni har haft en super bra vecka hittills och att den slutar likaså. Den här veckan har varit riktigt bra för mig, även om det är lite strul på den psykiska delen - och tyvärr stryker bloggen med utav det. Vilket gör lite ont i mig. Jag vet att när det saknas ork för det man (jag) alltid har älskat mest av allt så är det dags att börja ta tag i det, jag ska!

Om ca en timme ska jag börja bege mig mot jobbet vilket verkligen är höjdpunkten på veckan. Jag är så glad över att jag har fått ett par timmar att jobba, efter nio månader av mamma ledighet är det så himla skönt att få jobba lite! Några timmar är bättre än inga alls, så nu är det bara att se hur det fortskrider.

Nu vaknade Lexa så vi ska ta och äta lite frukost men jag tänkte dela med mig av lite bilder från mitt nya favorit smultronställe vi åkte till för första gången (och hittade av en slump) i slutet av förra veckan.

Gillar

Kommentarer

Raiste
Raiste,
Så vacker! Älskar smultronställe! 💕nouw.com/raiste
elinoreriksson
elinoreriksson,
Det är verkligen ur mysigt där! 😊 <3 Kram!nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229