Skriver av mig

God kväll på er! Jag har inte skrivit här på ett par dagar men jag kände att det var dags att skriva lite innan jag går och lägger mig.

Det känns som att jag har "hittat" tillbaka till hur jag trivs med att blogga, det låter kanske jätte konstigt men då jag är någon som aldrig tycker att någonting jag gör blir bra och heller aldrig låter mig själv lyckas håller jag alltid på och ändrar och sätter käppar i mina egna hjul. Det är oerhört irriterande men ett invant beteende från flera år av psykisk misshandel från hemmet och mobbning. Jag är väl rädd för att "synas" samtidigt som jag vill synas och "bli" något. Men jag är så trött från att springa och ändra och tveka hela tiden. Jag vill finna ro i den jag är och i det jag gör, jag vill finna glädje och stolthet i det jag skapar och förmedlar och det är verkligen någonting jag aktivt arbetar med.

Jag tänkte skriva ett blogginlägg i morse men mådde så fruktansvärt dåligt. Jag har inte mått så dåligt på flera år. När jag gick i skolan fick jag relativt ofta så, jag liksom vaknar för fort eller sätter igång med kroppen innan hjärnan har hunnit vakna. Jag blir yr, illamående och mår kaos i kroppen. Det är som att ha en fruktansvärd baksmälla, minus alkoholen. Det fungerar att stå ute i friska luften men det kan jag inte göra hela morgonen, speciellt inte med en Lexa som ska ha penicillin, frukost, ny blöja och leka och allt det där som hör till en morgon med ett barn.

Daniels pappa kom i alla fall över vid 9 tiden för att byta däck på bilen. THANK GOD! Alltså det har varit så fruktansvärt halt att åka på sommardäck. En del av vägen ut till oss ligger precis bakom en skog där solen aldrig lyser, det kan vara sommarunderlag-isch hela vägen, tills man kommer dit då är hela vägen (ca 1km) täckt av vit tjock is. Det kändes så mycket säkrare att köra på vinterdäck! Samt att dessa däck inte har pyspunka haha =)

Jobbet just nu är.. ja ni. Stressigt (och många gånger irriterande) som sjutton.
1. Min chef kan inte vara "stor" nog att ändra schemat så att jag får inplanerad lunch eftersom hon inte vill visa till vår regionalchef att hennes kassa schema idé kan gå upp i röven på henne. Jag jobbar 5 timmar vilket iofs betyder att det inte är ett måste med lunch, men om jag ber om det ska det väl inte vara ett problem att lägga till? Det kostar ingenting mer. Nej, jag ska bara stämpla in varannan helg 30 min tidigare och skriva "tog lunch" som anledning till tidig ankomst, I mean, come on!
2. Sen har företaget fått för sig att vi måste spara in på pengar... så vi får inget julbord... en kedja med 111 butiker i Sverige vill inte bjuda sina anställda på ett julbord för de måste "spara pengar". Well, hörrni kostymnissar på kontoret: om inköparna inte är efterblivna och typ lär sig hur man kollar sälj statistik per produkt samt statistiken för svinn, hade vi inte haft problemet. Åh, suck! Vi ska ha en jullunch på jobbet i stället, jo tjena! Jag kommer in på min ledig dag för att äta en torftig jullunch i personalrummet.
3. Sedan har vi ju den där kollegan, ni vet, den där som man helst kunde klara sig utan. Den som bara man suckar över och rullar ögonen över eftersom hen inte kan utföra sitt jobb över huvud taget, well that person is a problem as well.

Ibland är det verkligen så skönt att bara få skriva av sig. Imorgon är det dags för jobb igen men jag måste verkligen försöka börja packa nu! Jag åker ju på onsdag. Kl 16 går tåget från Stockholm och jag måste åka här ifrån MINST 1h innan, att hinna packa allt efter att jag lämnat Lexa på dagis kommer inte att ske. Jag har även börjat fundera över att jag kanske behöver en resväska, jag tror inte att vi har någon. Måste nog fråga Dannes mamma om en! Vad har man ens med sig? Har jag ens rena kläder? Eh NEJ! Måste tvätta typ allt haha! Hur mycket kamera grejjer behöver jag ta med mig? Vill jag ha med mig alla kameror, alla sladdar, alla laddare, alla tillbehör samt stativ eller räcker typ den lilla och den stora kamera + laddare + stativ? Haha! Åh, jag reser verkligen så himla sällan.

Det här inlägget har blivit alldeles för långt och är väl egentligen mer en chans för mig att få skriva av mig än ett inlägg för er haha, bloggen är ändå på många sätt min dagbok. Nu ska jag läsa lite bloggar innan jag går och lägger mig!

Jag hade inga bilder från idag så här får ni två stycken från samma period förra året!

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Det är guld värt att få skriva av sig på bloggen ibland, och att få läsa och känna igen sig i andras inlägg.
Har också sådana problem på jobbet som får en att slita sitt hår och undra vad dom håller på med, och som ofta grundar sig att man ska spara pengar. Att sänka chefernas löner är väl inte att tänka på förstås.
nouw.com/jossustravelpics
elinoreriksson
elinoreriksson,
Det är det verkligen! Så himla skönt =) Speciellt när man får feedback från andra som känner igen sig, man känner sig inte ensam i sin känsla då. Haha nej precis! Sprarar chefen dessutom in på personalen får de ju mer pengar i fickan.. hmmm, inte riktigt rättvist kanske!nouw.com/elinoreriksson
denisetiainen
denisetiainen,
Vad fint av dig att skriva av dig, behövs verkligen ibland <3nouw.com/denisetiainen
elinoreriksson
elinoreriksson,
Tack för din kommentar! <3 Ja det behövs för att lätt hjärtat med de tankar och känslor man bär runt på =)nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229