Recap på senaste veckan

Hej på er!

Först och främst måste jag få gnälla lite. Av någon anledning kan jag inte svara på kommentarer. Så fort jag ska skriva ett svar blir sidan blank. Jahopp. Jag ser er och jag vill så himla gärna svara på er alla men det vill sig inte. Jag hoppas det blir fixat så fort som möjligt.

De senaste dagarna har varit helt fantastiska. Några få tal situationer har fått mitt huvud att gå på högvarv men det har varit bra det med. Insikten jag fått efter dessa stunder har gjort att jag har klivit ett par riktigt stora kliv framåt i livet.

Jag tänkte att jag kör en liten recap från dessa dagar med start från i söndags.

Söndagen den 7:e Juli

Min kompis Cecilia kom hit och jag hämtade upp henne från bussen på väg hem från jobbet. Vi ägnade en liten stund åt att plocka blåbär och förvånansvärt nog fick vi ihop 2l på ca 20 minuter. Efter det gick vi in och bakade kladdkakemuffins med chokladkola på och satte oss sedan och pysslade lite. Vi stannade uppe och pratade hur länge som helst men vid halv 1 började vi fundera på att gå och lägga oss.

Måndagen den 8:e Juli

Vi började dagen med att koka ihop två termosar te och gav oss iväg till skogen för att plocka ännu mera blåbär. När vi kom hem satte jag mig och rensade allt ihop i ett stort vattenbad medan Cecilia lekte med Lexa och matade henne med blåbär. Haha! Jag undrar om de där kläderna någonsin kommer att bli rena igen. På alla bär kokade vi ihop tre burkar med vad som skulle bli blåbärssylt men som i stället blev en blanding mellan marmelad och gelé samt nästan 1L med saft.

På kvällen lämnade vi över Lexa till farmor och farfar, slängde upp kanoten på taket och paddlade ut på en liten utflykt. Danne hade varit på samma ställe med sin bror bara några dagar tidigare och sett tre stycken bävrar så allt ihop var egentligen en (misslykad) bäverjakt men det var helt otroligt vackert så det gjorde ingenting.

När vi kom hem lagade vi världens godaste middag och kollade på filmen Downsizing innan vi gick och lade oss.

Tisdag, Onsdag & Torsdag

Under tisdagen och onsdagen arbetade jag på som vanligt men när jag kom hem från jobbet i går stod Danne och hans kompis och surrade fast kanoten på biltaket. Äntligen skulle de få åka iväg på sitt Äventyr. De pratade om att åka iväg redan förra året men eftersom att jag var gravid blev det inte av. Så nu är det uppe i Lappland någonstans och ska vandra, kanota & campa sig i vildmarken i ca 1.5-2 veckor. Fyfan av avundsjuk jag är! Dock så ska jag få åka iväg på en ensam tripp veckan efter att de kommer hem.

Idag, Fredag

Efter jobbet åkte jag till Ica för att mini handla samt hämta upp ett paket jag skickat efter. Ett jätte skojigt paket som bestod utav en backspegel då min föll av för en vecka sedan. Men innan jag åkte och hämtade Lexa fick jag allt åka tillbaka till Granngården för att handla lite gödsel och spolarvätska.

När Lexa somnat tog jag mig ut och började ännu en gång på projektet "Rädda tomaterna". Plantorna är helt enorma i år! Blomsterpinnarna jag använde vid senaste ombindningen har böjt sig så mycket att plantorna ligger i backen. Nu fick det bli bambukäppar i stället!

Nu sitter jag i soffan och är SÅ redo för att gå och lägga mig. Lexa somnade tidigt idag så det kan nog allt bli en tidigt morgon att se fram emot imorgon. Men först: Flytta över henne till sängen. Sen: Däcka i min egen säng haha!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229