Massage och djupa andetag

3 Januari

Hej Ă€lskade ni!🌞

Hur mÄr ni denna fredag? Jag hoppas att ni har haft det riktigt bra och att er kvÀll kommer sluta lika bra.

Jag stÀllde mig utomhus en stund för att ta nÄgra riktigt djupa andetag innan regnfyllda moln drog in. Det Àr sÄ otroligt givande och nÄgonting vi alla borde göra oftare. Ta en sekund, stanna upp och fylla lungorna med ren fin luft. Det behöver inte vara nÄgonting speciellt eller nÄgonting extra, det behöver bara vara det, ett djupt andetag. Det Àr en sak som har kommit naturligt de senaste dagarna och jag tar med öppna armar emot den viljan.

Den hĂ€r morgonen började jag med att gĂ„ till en massör som jag blev rekommenderad av en kollega. Jag har tĂ€nkt pĂ„ att gĂ„ pĂ„ massage i flera Ă„r men aldrig kommit ivĂ€g, men oj vad det behövdes. Jag tĂ€nker inte att skriva att det var skönt, för det var det inte. Visserligen Ă€r det skönt att ha gjort det, men ni som har varit hos en massör tidigare vet vad jag pratar om. Det gör SÅ Ont. Det indikerar dock bara pĂ„ hur nödvĂ€ndigt det var att komma ivĂ€g - och hur mycket som kommer slĂ€ppa.

Gör inte som jag och bygg pĂ„, bygg pĂ„, och bygg pĂ„. GĂ„ till en massör och lös ut knutar nĂ€r du kĂ€nner att du inte kan massera ut dem sjĂ€lv. Det Ă€r viktigt att ta hand om sig sjĂ€lv💖

Gillar

Kommentarer

JossusTravelPics
JossusTravelPics,
Att stÄ ute omgiven av naturen och andas medan man njuter av lugnet Àr verkligen guld för sjÀlen. Försöker komma ihÄg att göra det varje gÄng jag Àr ute pÄ promenad.
nouw.com/jossustravelpics
elinoreriksson
elinoreriksson,
Det Àr det verkligen! Man fÄr fötterna pÄ jorden igen och reconnectar med sig sjÀlv. =)
nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229