Mars Månad

Hej fina ni!

Har ni haft en bra dag? Min har varit bra! Idag har jag varit på jobbet och det var en bra dag med tillräckligt mycket att göra för att inte ha långtråkigt men fortfarande inte det minsta stressigt. Det är en kombo jag tycker om.

Hörrni, tänk att det redan är 1 april idag! Någon som har blivit lurad? Det är helt sjukt ju, vart har det här första kvartalet av året tagit vägen? Jag tycker aldrig om att känna så, att jag inte vet vad dagarna har tagit vägen. Tack och lov så finns ju kameran och bilder som jag alltid kan gå tillbaka till och titta på.
Hur som helst så tänkte jag göra en liten tillbaka blick på månaden som har varit.

Mars

Betyg? Helt ärligt så vet jag inte. Det är som att april började idag och där med glömde jag bort allt som hade med mars att göra. Så 4/5! Nej, vi tar 3/5 - corona drog ned det.

Vad hände under månaden? Den här månaden har det blivit väldigt mycket kvalitets tid med Lexa. I mitten av månaden var vi på Fjärilshuset vilket var SÅ mysigt! Hon är verkligen i rätt ålder för att uppskatta det.

Danne fyllde 30 (!!!) år. WOW! 1/3 av livet levt.

Sen hände ju också CORONA! Innan vi fick reda på att barn verkar bli rätt skonade för viruset var både jag och Danne självklart hur oroliga som helst. Ganska snabbt bestämde vi oss för att hålla Lexa hemma eftersom vi har möjlighet till det.

Och för första månaden på väldigt länge så har vi spenderat väldigt mycket tid UTOMHUS! Hur underbart är inte det?

Trädgården: Under mars så sådde jag väldigt mycket! Allt som skulle sås i mars + det som ska sås nu i April ligger redan i jorden. Saker som jag har sått är: sommarmorot, sparrissallat, olika kål sorter, rädisa, spenat, ärtor, lite blommor med mera.

Månadens höjdpunkt? Helt klart fjärilshuset!

Månadens sämsta? Corona. Jag har haft stunder där jag stirrat på nyheterna och lyssnat på presskonferenserna och frågat mig själv vad det är som händer. Ena sekunden har jag förstått vilket allvar det innebär och andra sekunden har jag undrat om allt är ett stort skämt som kommer vara över imorgon.

Månadens köp? Råsaftcentrifugen helt klart! Det är SÅ gott att dricka hempressad juice. Jag är hur sugen som helst på att prova massor med nya recept. Har funderat på att göra en juice detox också. Hade det varit intressant att följa?

Månadens väder: Helt ärligt kommer jag knappt ihåg något mer än de dagar med skinande solsken och härligt värme. Men jag tror ändå att det har varit overall ganska mycket sol? Eller kommer jag ihåg fel nu haha!
Månadens mående: Väldigt bra faktiskt! Och jag har verkligen solen att tacka. Jag har varit snuvig och mått lite sådär under sista veckorna av månaden men jag har fortfarande varit glad och haft en bra inställning.

Bästa utflykten? HELT klart när vi åkte till Wira Bruk området och grillade korv! Det fanns så stor och fin yta för Lexa att springa runt på och en lång stund var vädret helt fantastiskt!

Vad gjorde jag samma månad förra året? I mars förra året hade jag precis dragit igång alla mina odlingar. Lexa var 7 månader gammal. Jag åkte iväg en sväng till Borås för att träffa min syster och det VÄRSTA kaoset bröt ut. Not a good month...

Gillar

Kommentarer

SofiaLissmyr
SofiaLissmyr,
Godmorgon fina du! Åh men gud vilken fin tatuering, den där fastnade jag verkligen för kan jag säga dig! Jag blev faktiskt inte lurad vilket var bra haha! Massa kramar 😊 <3
nouw.com/sofialissmyr
elinoreriksson
elinoreriksson,
Åh tack så himla mycket! Vad glad jag blir, så fort jag såg den visste jag om att den var min =) Haha skönt! Det blev inte jag heller =) Kramar<3
nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229