Måndag 11/11

Godmorgon! Lexa gnydde till vid femtiden och jag trodde att det var dags att gå upp, det visade sig att det inte riktigt vad dags än. Men efter en lång natts sömn valde jag att inte gå och lägga mig utan njuta av en stunds egen morgon tid. Tänk att någonting kan vara så givande för mig som att få vakna till ensam.

Idag är det måndag och det ligger en ny vecka framför oss och jag tänkte faktiskt skriva en Måndags lista, jag tycker själv att det kan vara så mysigt att läsa.

Hur känner du inför veckan?
Det känns bra men egentligen har jag nog ingen speciell känsla som man ibland kan ha. Det bara är en ny rullande vecka på gång. Men det är så mysigt att vara hemma hos familjen igen, som jag har saknat dem.

Schemat för veckan:
Måndag: Jobbar 10-19 (jag har inte saknat alla stängningar!)
Tisdag: Ledig, jag skulle VERKLIGEN behöva en hel dag med kameran! Jag kanske kan lirka till mig det haha. Eller så spenderar jag dagen med Lexa, beror på hur dagen ser ut.
Onsdag: Densamma som tisdag!
Torsdag: 11.58(!)-19, väldigt skönt att börja kl.12 dock! (Här blir jag lite irriterad på hela "den som börjar senast lämnar barn senast" för det blir inte bra för någon över huvud taget om jag lämnar Lexa på dagis precis då de ska ha vila, men Lexa behöver fortfarande vara på dagis för ingen kommer kunna ta henne på ett par timmar då Danne är på rehab. Är det då inte bättra om hon går normala tider?)
Fredag:
Ledig, denna dag blir jag nog hemma med Lexa!
Lördag: Jag jobbar mellan 10.30-16, efter det ska jag och Danne gå på Pinchos. Det är i alla fall tanken, vi får se hur han känner inför det senare i veckan då jag vet att han hatar att gå ut bland folk.
Söndag:
Jobbar också 11-16 och på kvällen behöver jag ta det lugnt med familjen då det blir långa dagar på måndag och tisdag.

Någonting jag ser fram emot:
Jag ser nog faktiskt bara fram emot att umgås med Lexa och höra henne skratta! Men också att fotografera, herregud vad det kliar i fingrarna! Jag vill UT och FOTA!

Någonting att ta mig tid till den här veckan:
Fokus den här veckan för att ge mig lite av den här "må bra" känslan kommer att vara 1. Ta till vara på tiden jag har med Lexa d.v.s. bort med allt som heter teknologi när hon är nära och 2. Använd kameran och ta mig tid till att fotografera när jag har en stund över, då jag vet hur mycket det ger mig att ladda in bilder på datorn.

Gillar

Kommentarer

MoaYrvelid
MoaYrvelid,
åhh!! Jag älskar såna här inlägg 😊 ❤️nouw.com/moayrvelid
elinoreriksson
elinoreriksson,
Vad kul att höra!😊❤🌟nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229