Mål för 2020

Hej på er och Gott Nytt År!

Jag hoppas ni mår bra och att er nyårsafton var kantad av god mat, glädje och en känsla av förnyelse. Min gårdag var så nära perfekt det går att komma. Vi alla mådde så himla bra och inget föll för negativa känslor.

I det här inlägget tänkte jag lista några utav de saker som jag i dagsläget vet att jag vill arbeta mer på och som jag vill göra under året.

Mina Mål för 2020

💫 Börja året med en socker detox. Inte för att det har blivit mycket godis men jag vill bli av med sötsuget och gå förbi godis/chips hyllorna utan att känna mig dragen till det. Jag säger inte att jag aldrig mer under året kommer att äta godis - bara att jag vill avvänja mig och rensa systemet nu under hösten och julens gottigheter.

💫Dricka mer vatten. Det här banne mig en ÅRS och FÖR ALLTID grej. Mitt vätskeintag är i dagsläget ett skämt och jag vet att jag hade mått så mycket bättre om jag drack ca 2L varje dag. Min hud hade varit mindre torr (jag slipper flagna i ansiktet efter att jag duschar) och jag slipper få näst intill urinvägsinfektion varje sommar då (sorry för TMI) mitt kiss är för koncentrerat. Just so you know - kiss ska inte vara typ färgen av sirap. Om det är det behöver du dricka mer eller söka vård.

💫Ta mina vitaminer. Det här något jag verkligen vill bli bättre på då jag näst intill alltid glömmer bort att ta dem. Måste en ta vitamin tillskott? Näe, men när man har så dåligt järnvärde som jag har måste man ta lite extra järn, annars blir jag oerhört trött och orkeslös och orkar inte kliva upp ur sängen. När jag ändå tar järn passar jag på att ta lite andra tillskott också!

💫Gå 10.000 steg om dagen. När jag arbetar kommer jag upp i ca 7-8000 steg, en liten extra kvälls promenad hade fått mig att komma upp i den där magiska siffran. Att ha som mål att varje dag ta en extra promenad känns sunt, rimligt, doable och mysigt.

💫Säga upp mitt gymkort. Här går jag nog HELT emot strömmen som alla ska skaffa gymkort och köra hårt med att ta hand om sina kroppar - Go Do It! Men att betala 400:- i månaden för någonting jag aldrig kommer iväg på känns som ett fruktansvärt pengaslöseri. I stället vill jag köpa hem en yoga matta och ta mig tiden att utföra träning eller yoga några gånger i veckan på vardagsrums golvet. Vilket känns mycket rimligare för min vardag och min plånbok

💫Spendera tid utomhus. Skogspromenader, kajak/kanot utflykter, utomhusmiddagar, tältnätter, bad och strand lek, kolla på blommor och bin, känna den friska luften, solen och gräset mellan tårna. Jag vill ta vara på den underbara natur vi har och njuta utav den så mycket det bara går.

Vad är era mål för 2020?

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229