Lördags frid

Good morgon kära ni!

Det är lördag, mars månad är snart över för i år och ännu en morgon vaknar vi till solsken. Vid 6 tiden vaknade jag av att solen sken in genom fönstret. Jag älskar att ha fönster i öster, ända tills sommaren är här och det är ljust klockan 4 på morgonen. Jag har så svårt för att sova när det är ljust i rummet så hela sommar halvåret är gardinen fördragen.

Just nu är jag och Lexa är ute och leker på altanen medan de andra sover. Danne, som sa att han absolut inte skulle somna, ligger självklart och sover. Men det är helt okej. Det är mysigt att få ha lite mysmorgon med Lexa på tu man hand. Vilket vi har näst intill varje morgon.

Termometern säger 4+ men i solen är det varmt och skönt. Det är nog det bästa med våren. Att solen ligger så låg och är så oerhört varm. Att gå ut på altanen i t-shirt är något jag aldrig kommer tröttna på.

Med det sagt så är det också en charm med vintern och dess kyla. Hade vi inte haft det ena hade vi inte kunnat uppskatta de andra lika mycket.

Efter två veckor ska Joel åka hem till Göteborg igen. Det har varit så kul att ha honom här och Lexa har älskat det! Men det ska också bli skönt att spendera lite quality time med Danne. Sånt blir liksom inte av när man har någon här.

Om det blir fortsatt varmt under dagen är jag så sugen på att åka till ett naturreservat och låta Lexa springa fritt i skogen. Vi var ute en sväng igår och hon älskade det!

Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229