Jonna Jinton - Du är magisk

God morgon på er!

Hur har ni det denna höstmorgon? Vi har det bra, men det har varit lite kalabalik. Lexa har haft väldigt svårt att sova inatt och började redan vid halv 3 att vakna upp och gråta. Vi provade att natta om henne flera gånger, lägga henne i vår säng, äta frukost och så men ingenting fungerade. Hon var så otroligt trött men hon fick ingen ro nog till att kunna somna ordentligt. Nu tror jag (och hoppas) att hon sover djupt för det behöver hon verkligen. Men hemma från dagis fick hon allt bli. Vi har en mys och vilodag i stället. Jag är sugen på att ta en familjepromenad med kameran i högsta hugg. Himlen är helt klarblå och solen kikar så småningom upp över träden. Jag tror det kan bli riktigt mysigt. Klyva ved behöver vi också göra, vi får se om det blir ett ved ryck idag eller om vi tar det imorgon när Lexa förhoppningsvis är på dagis igen.

Bladen på eken börjar falla av nu och jag undrar om det inte är dags att hänga upp lite fågelmat. Det finns ingenting mysigare än att se fåglarna sitta utanför fönstret. Förra året hade jag hur många domherrar som helst i rhododendron buskarna. Jag måste köpa någon bra matare då jag vill undvika att hänga upp talgbollar i nät. Jag skulle så gärna vilja ha ett fågelbord också men jag har tyvärr inget. Vi har två rotvältor där träden sågades av ganska högt upp och det hade passat perfekt att sätta två fågelbord på dem. Jag får ser hur det blir med det. Om inte annat blir det fågeldelikatesser, fågelmat med koskosfett och frön i fina former, inköpes 3 för 100 på Granngården!

Bilden tagen från http://jonnajinton.se

Den här kvinnan är i mina ögon helst magisk. Så vacker, så jordnära och så fantastiskt duktig!

Blir ni ibland helt maniska av den person ni inspireras av för tillfället? Typ går igenom Alla Instagram bilder eller kollar alla Youtube videor eller liknande? Jag är sån! Varje gång jag hittar någon "ny" att finna inspiration ifrån så är det bara att börja gå igenom allt. Jag vet inte vad det är jag finner så intressant med just allt material från den personen men jag tror att jag bara vill sluka upp all energi och all inspiration som personen ger mig. Jonna Jinton är en sådan person för mig. Hon är den som får mig tillbaka ned på jorden just nu.

Gillar

Kommentarer

amandatlindberg
amandatlindberg,
Super fina bilder!nouw.com/amandatlindberg
elinoreriksson
elinoreriksson,
Tack så mycket fina du! 😊nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229