I tatuerings tankar

Så snart Corona är över, eller när det värsta är över, ska jag tatuera mig igen. Jag gjorde två tatueringar för ett tag sedan hos underbara Mandy (handymandy på Instagram) som nyligen har startat sitt företag Studio Kapitel. Hon har sin studio på Body 💎 Bling här i Norrtälje.

När jag ändå ska dit och fylla på mina tatueringar tänkte jag göra någon eller någon till. Why not, liksom.

Som ni ser så ville bläcket på måncykel tatueringen inte alls fastna. Det kan ha varit för att jag hade ätit mycket omega 3 en period innan så förhoppningsvis går det bättre den här gången.

Hon ska fylla i de två som hon gjorde men även fylla på min ";" tatuering som jag gjorde hos en annan tatuerare för ett tag sedan. Den tjejen hade gratis påfyllning i 6 eller 12 månader efter att tatueringen blev gjord men det blev aldrig av att jag kom iväg.

Och när jag väl är där kan jag ju inte hålla mig från att göra någon till. Jag har så många tatueringar jag vill göra! Men det får bli några i taget.

Det som jag vet att jag vill göra främst är att skriva "what goes around, comes around" som ett band runt vänster armen. Som en ständig påminnelse om att ju mer kärlek, glädje och respekt vi visar mot andra, desto mer får vi tillbaka.

Och efter att ha lyssnat på Rachel Bråthén när hon besökte Framgångspodden vill jag tatuera in "this too shall pass". Jag är inte helt säker på var, men det är en fantastisk påminnelse om att allting tar slut. Det dåliga och jobbiga lika så det härliga och underbara.

Vad skulle ni vilja göra för tatueringar?

Gillar

Kommentarer

ineees
ineees,
Så fina tatueringar du har!<3 "This too shall pass" - väldigt bra budskap. Det jag hade velat tatuera går lite hand i hand med det, hade velat tatuera in ett semikolon ;. Det står för att något tar slut, men något annat fortsätter. Kram❤️
nouw.com/ineees
elinoreriksson
elinoreriksson,
Tack så mycket! Ja, jag tycker det är viktigt att komma ihåg att ta till vara på alla situationer i livet. Semikolon tatueringar är så himla fina!<3 Kram
nouw.com/elinoreriksson
Emma Engström
Emma Engström,
Får hoppas på att corona lägger sig nu haha! Så himla fina verkligen, blir själv så sugen på en! Har tanken om at jag vill ha en liten vid revbenet, men inte säker på vad än :> KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
elinoreriksson
elinoreriksson,
Även fast pandemin lär fortsätta ett tag till kan vi i alla fall hoppas och drömma! Åh, tatueringar vid revbenet är så himla fina. Jag har tankar på att göra en där också men har samma problem som dig. Kram på dig fina du! =)
nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229