Gäspningar och guldsken

*gäsp* Hej på er!

Snacka om att luften gick ur mig när jag kom hem och satte mig i soffan. Det har varit en lugn dag på jobbet idag.  Vilket var något jag har fokuserat på, det är lätt att jag ser allt som måste göras och börjar dra i saker överallt. Men jag tror vi alla vet hur det blir när man gör tusen saker samtidigt - allt blir fel. Idag har jag faktiskt hunnit andats. Det är sjukt att ens säga så. Jag har hunnit andats, jag har inte sprungit runt med luften fast i lungorna.

När jag kom hem lagade jag mat till Lexa och nu har vi satt oss i soffan bland filtar och kuddar och har det super mysigt. Solen lyser in genom fönstret och inreder hemmet med ett guldlikt sken. Jag älskar den här tiden på dagen. Allt ser så himla vackert ut!

Gillar

Kommentarer

Emmaengstrom
Emmaengstrom,
Fina du, att andas är a och o så det är något du verkligen borde tänka på mer tycker jag!! Du ska ta hand om dig <3 KRAM
nouw.com/emmaengstrom
elinoreriksson
elinoreriksson,
Andas in, släpp och andas ut! Att ett andetag kan göra så mycket! Det är verkligen a och o i alla situationer =) Tack underbara du, ta hand om dig med! <3 Kram =)
nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229