FRIYAY

God morgon underbara ni!

Innan vi går ut för att börja vår dag idag så kan vi väl säga några affirmationer?

Jag älskar mig själv.
Jag är bra på det jag gör.
Idag är en bra dag.
Idag tar jag hand om mig själv.

Avsluta med att ge dig själv en stor KRAM.

Inatt har jag drömt hur mycket som helst. För första gången på väldigt länge drömde jag en mardröm. Inte en sån mardröm vaknar upp i panik ifrån, men en sådan man vaknar upp ifrån och drömmen sitter som fastklistrad på hornhinnan. Efter att jag vaknat, greppat tag om Dannes hand och somnat om drömde jag dock en mycket gladare dröm. Det ger så mycket för mig, att lägga en arm mot honom eller smyga in mina ben under hans täcke. Det är som att han förankrar mina drömmar på jorden.

När jag utvilad (vilket jag inte brukar vara när jag har drömt) slog upp ögonen möttes jag av världens vinterlandskap. Allting är helt vitt och vackert. WOW, vad snö är vackert! Och skenet som skiner in genom fönstret är så ljust och rent. Allting ser sådär fräscht och mysigt ut. Idag vill jag inget hellre göra än att krypa ned i soffan med familjen och förhoppningsvis ta oss ut på pulka åkning. Lexas första! Men jag jobbar idag, vilket egentligen inte är mig emot. Jag delar dagen med många härliga kollegor. Jag håller dock tummarna för att snön ligger kvar så att Danne och Lexa kan ta sig ut. Det hade varit SÅ himla roligt att få se Lexa åka lite pulka och jag tror att hon hade älskat det.

Gillar

Kommentarer

celinelundqvists
celinelundqvists,
Haha jag har också drömt en hel del konstiga drömmar inatt, inte riktigt mardrömar men sånahär obehagliga, bland annat att min kille skrev med någon annan tjej så jag har varit lite tjurig hela morgonen haha!
nouw.com/celinelundqvists
elinoreriksson
elinoreriksson,
Haha åh nej vad jobbigt!
nouw.com/elinoreriksson
Emma Engström
Emma Engström,
Så fina och bra affirmationer vännen, det är något jag själv försöker tänka på varje dag att ha med mig! <3 Snö är himla vackert att se på tycker jag, men föredrar en sandstrand alla dagar i veckan haha! KRAM <3
nouw.com/emmaengstrom
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229