Fotograferar i regnet

Hej på er!

Åh vilken underbart regnväder det är ute! Det regnar sådär lagom mycket, tillräckligt för att man ska bli fuktig om hår och kläder men inte så mycket att man störs utav det. Temperaturen ligger på endast 3+ och det kändes väl i fingertopparna efter en stund. De var alldeles röda när jag kom in. Det är nu när jag är ute som jag inser att jag verkligen vill ha ett nytt stativ, ett som går att vrida och vända och sätta fast utan att den vrider om sig. Jag köpte det jag har nu på loppis för 50kr och har fungerat bra men det är lite ranglig och går inte att ställa på sidan eller framåt lutat. Det är lite tråkigt! Jag får ta och kika på vad det finns för bra stativ som inte kostar multum! Jag tog inte med mig mitt ut nu men det tog inte lång stund innan jag insåg att jag hade velat ha ett.

Nu sitter jag med en kopp te i handen, det är något speciellt med att hålla om en kopp med varm dryck. Man blir så lycklig över att få dricka något varm och gott! Teet heter "blåbärsmuffins" och en av mina favoriter. Efter att jag har druckit upp det tänkte jag åka och hämta Lexa. Jag hoppas hon mår bättre idag och att hon har fått i sig något att äta. Jag vill ju gå ut och leka!!! Dock så glömde vi alla hennes regnkläder på dagis så ut och leka kanske är en dum idé. Men att ta en "sitta inlindad i en massa filtar i vagnen promenad" kanske inte är en sån dum idé. Vi får se hur hon mår och hur vädret blir under dagen.

Här kommer några bilder från nu, fler bilder kommer senare!

Jag prövade att fotografera regnet som rann från stupröret. Här önskade jag att jag hade både regnbyxor och ett stativ. En bra bild blev det i alla fall =)

Jag och mina svampar. Den här fick jag upp ögonen för en dag när jag varit i källaren och plockat lite. När den är torr ser den nästan metallisk ut i färgen. Jag ska ta en bild någon dag då det inte regnar!

En glad Elinor som njuter i regnet!

Gillar

Kommentarer

linneaengelman
linneaengelman,
Wow, vilka fina kort!nouw.com/linneaengelman
elinoreriksson
elinoreriksson,
Åh tack så jättemycket! Det värmer att höra att du tycker om dem! Jag hoppas du får en fin söndag kära du! =) Kramnouw.com/elinoreriksson
Victoriaflyman
Victoriaflyman,
Vilka härliga bilder!!nouw.com/victoriaflyman
elinoreriksson
elinoreriksson,
Tack så jättemycket! Vad glad jag blir över din komment2a1rnouw.com/elinoreriksson
elinoreriksson
elinoreriksson,
(haha, lexa hjälpte till på slutet!)nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229