For The Bedroom

Innehåller affiliate-länkar

Godmorgon hörrni!

Klockan 4 i morse vaknade hela huset till en sväng av ingen anledning över huvud taget. De andra två somnade om medan jag kröp ned i soffan med mjukiskläder och filt. Jag känner mig jätte ruggig, men det blir man väl när man vaknar väldigt mycket tidigare än vanligt. Det är dock rätt skönt måste jag säga.

För några dagar sedan gjorde vi om lite smått i vårt sovrum och vi båda tycket är det är både luftigare och mysigare nu. Men det är något som saknas, den här HYGGE faktorn finns liksom inte och det är någonting jag vill få in i hela hemmet. Lite av en blandning mellan Hygge, Bohemiskt och medeltida/vintage. Jag har aldrig varit någon direkt design och interiör intresserad person men ju mer jag tittar på bilder på t.ex. instagram inser jag hur mycket små saker kan göra! Ett sängöverdrag, några kuddar, en korg att lägga kläderna i (i stället för på golvet hmph...), en växt osv. Enkla saker kan verkligen förvandla ett rum. Någonting som kommer att få bli mer fokus på i framtiden.

Här är lite saker jag hittade nu när jag kollade runt, vilken är er favorit? Min är definitivt lampan! Så himla cool. Det är en sådan typ av lampa som kan passa in i så många olika typer av hem bara beroende på hur det ser ut runt omkring!

Gillar

Kommentarer

artibus
artibus,
Godmorgon, så mycket fina saker!🌸nouw.com/artibus
elinoreriksson
elinoreriksson,
Jag hoppas att du får en fantastisk dag!nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229