En mini paus

Hej på er, och glad tredje advent!

Jag hoppas att ni har haft det super mysigt, bakat pepparkakor och druckit glögg. Jag jobbat fram till klockan på, passade på att köpa fågelholkar och en bondepraktika (som typ är det mysigaste jag gjort) innan Danne och Lexa hämtade upp mig. På vägen hem köpte vi med oss Pizza, åt upp den och drack julmust innan vi gick ut för att klyva ved. Eftersom det är kolsvart ute och Lexa inte direkt tyckte att det var super kul gick vi hon och jag in efter två fyllda IKEA kassar. Jag tog sedan nattandet med henne medan Danne stannade kvar ute för att klyva upp veden.

Jag har precis nattat färdigt Lexa och jag har kommit fram till en sak. Då jobbet just nu är väldigt oklart och instabilt samt att jag inte alls vet vart jag står med fötterna kommer jag ta en bloggpaus under jul och nyår och komma tillbaka när år 2020 och den nya månaden börjar.

Under den här tiden kommer jag att arbeta mycket med mig själv. Om vem jag är, hur jag mår, vad jag vill göra och hur jag vill påverka människor. Det känns som att det behövs. Jag vill så mycket med bloggen, har så stora drömmar och mål, men jag inser också att jag inte kan komma framåt om jag inte arbetar med mig själv.

Under tiden önskar jag er:

En GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR!

Kramar, Elinor


Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Hoppas du får en superfin jul- och nyårsafton! 😊nouw.com/elinm
elinoreriksson
elinoreriksson,
Tack fina du, jag önskar detsamma😊❤nouw.com/elinoreriksson
Emma Engström
Emma Engström,
Ta verkligen hand om dig nu! <3nouw.com/emmaengstrom
elinoreriksson
elinoreriksson,
Jag ber om ursäkt för sent svar<3 Men TACK!<3nouw.com/elinoreriksson
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229