Bättre dagar får man leta efter

Hej finisar!
Hur har ni haft det den här fredagen? Vi har haft det helt fantastiskt! Som jag skrev på min Instagram "Den här dagen får heads down 10/10!" Följ min Instagram här. Regnet lade sig nästan precis efter att jag publicerade mitt inlägg i morse och det tog inte lång tid innan solen kikade fram. Molnen skingrade sig och kvar fanns en blå himmel med strålande sol lagom till dess att jag och Lexa skulle åka iväg.

Jag ställde bilen vis den busshållplats jag hade tänkt mig att Susann (aka @anaktra) skulle gå av vid men jag hade glömt att berätta den lilla detaljen för henne så jag och Lexa promenerade ned till ån där vi möttes upp. Vi började dagen med en lunch på rollin' balls för att fylla på med energi och snacka ur oss. Vilket verkligen var välbehövligt. Och once again - Rollin' balls är by far min favorit restaurang. Den kom in i mitt liv och tog över! Jag menar titta bara på det här:

Den här lunchen med 10 bitar sushi kostade mig 118 kronor och det är den LÄTT värd! Nej men jag är speechless så vi går vidare.

Efter lunchen gick vi in en snabbis på H&M och tack vare min dunder syrra hjälpte hon mig att välja mellan två byxor vilket ledde till att jag köpte hem den grymmaste outfiten på länge. Jag ska försöka få Danne att ta lite outfit bilder på min när Lexa har somnat så ni på riktigt får se the whole thing och inte kassa smutsiga spegel bilder haha!

När vi betalat gick vi längs med ån ned till Societetsparken där vi satte oss och pratade och delade med oss utav våra favorit fitness youtubers (jag tränar ju så mycket så jag har stenkoll!) innan vi gick till lekparken så att Lexa kunde få springa av sig någon timme innan det var dags för oss att börja röra oss hemåt.

Det var ungefär här jag insåg att mitt val av parkeringsplats inte var lika roligt längre. Visserligen är det gratis parkering och det säger man aldrig nej till, men när jag insåg att jag kommer få gå med påsar och Lexa i uppförsbacke i 20 minuter i stekande hetta innan vi kommer fram till en överhettad bil kände jag att jag hellre hade betalat 20 kronor i avgift.

Sen var ju jag (smart som jag är) en jävla jubel idiot då jag "trodde att jag skulle ta en kortare väg" när jag i stället vek av den väg jag skulle gått på för att gå runt ett helt kvarter och upp för en brant as backe i well STEKANDE hetta. För att komma ut 50m ifrån där jag skulle ha varit om jag bara hade fortsatt gå rakt fram. Om jag var nära på att fälla en tår? Jo men det kan man väl säga.

Men jag gjorde en lista på allt som var bra med att behöva gå till bilen och jag kom fram till det här:

1. Jag är varken dyngsur av spöregn eller kall - det är alltid positivt!

2. Jag får ett riktigt bra tränings pass som är bra för hjärna, hjärta, lungor och allt annat på kroppen.

3. Det fanns en tredje punkt, men den glömde jag bort redan när jag gick. Jag försökte få fatt på tanken igen men den hade försvunnit ur mitt minne.

Syns det att jag var lagom varm eller?

Väl inpackade i bilen var det rutorna ned för att få fullt korsdrag hela vägen hem. Lexa som var 1. Hungrig för att det varit så nytt och spännande men ändå läskigt att träffa Susann åt knappt någon lunch och 2. Var as trött av dagens utflykt utan att ha velat somna ens en liten sekund däckade i bilen sista biten hem (klockan var alltså halv 5 vid det laget). Vilket resulterar i att hon nu, en timme efter läggning fortfarande ligger och nynnar i sin säng.

När hon väl vaknade var det PANIK. Hon visste varken ut eller in och jag visste inte vad jag kunde hjälpa till med först så det blev 1. AC PÅ! 2. Daniel Tiger och 3. Banan, äpple, ostrullar och vad hon än kände för att äta. Någon mat ville hon inte ha trots att jag gjorde ordning åt henne. Resten av kvällen satt vi och mös tillsammans i soffan innan det var dags för läggdags. Nu håller jag tummarna för att hon somnar snart så att jag och Danne kan gå ut och fota lite bilder!

Resterande timmar på kvällen kommer spenderas i mjukiskläder i soffan med datorn i knät. Jag fick feeling för fashion och lär kolla igenom pinterest och klädbutikerna för inspiration på nice outfits och fina plagg! Inte en fredagskväll spenderad helt fel. Hur spenderar ni eran fredagskväll?

Gillar

Kommentarer

IP: 82.99.3.229