Bästa lasagne receptet!

Det här med att fotografera mat är verkligen inte min grej, men jag kände att det måste vara med när man slänger upp ett recept!

Hej, förresten! Hur mår ni? Jag mår super, jag är lite smått stressad inför imorgon då jag måste vabba men jag får inte tag på chefen. Jag frågade min kollega förut om han eller hans tjej kunde jobba men det gick inte. Jag känner att jag vill ha en bekräftelse på att hon har sett och att hon gör något åt det, så att jag inte står där imorgon och ingen ersättare finns. Ja, i värsta fall får väl Danne stanna hemma, men det ska inte behövas. Jag ska kunna vabba när han är hos läkaren/behandling en hel dag. Åh, så onödig stress! Snart får jag väl börja mejla runt till alla kollegor och se om de kan jobba? Vad hade ni gjort?

Strunt samma! Här kommer ett recept på den GOOOOODASTE lasagnen ni någonsin ätit!
Snacka om "jag plockar lite här & jag plockar lite där" recept.

Ingredienser:

500g köttfärs
1pkt pastasås med basilika
ca 1,5dl vatten
1 köttbuljong tärning
salt
vitpeppar
timjan
majs
lasangeplattor
gratäng ost

Så här gör man:

Börja med att steka upp köttfärsen. När hela färsen blivit brun är det dags att hälla i pastasåsen, vattnet och buljongtärningen. Låt blanda ihop sig lite innan du kryddar. Och det gör vi med känsla! Kör på bara! Men tänk på att buljong är rätt salt, så det behövs inga mängder utav det.

Låt sedan stå och puttra tills vattnet kokat bort en del och kryddorna kokat in. Under tiden kan du sätta ugnen på 200grader och lägga ut det första lagret med lasagneplattor i den form du valt. När färsen känns färdig är det dags att blanda i majs, jag drog i en halv burk, men ta det som känns bra! Varva köttfärs och lasagneplattor tills maten är slut och toppa med ost. Jag hade inga plattor på toppen så det fick bli en "öppen lasagne" - fint sörrni!

Sätt in formen i ugnen i ca 20 minuter och avnjut sedan! Jag må säga att jag är lite stolt!

Gillar

Kommentarer

Ida
Ida,
Lasagne är såå himla gott! Tack för receptet 😃idanilssonphoto.se
Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229