Söndags Listan

Hej på er!

Usch vad dåligt humör jag är på. Jag tappade verkligen helt lusten för att jobba kvar den sista timmen. Jag bara.. aa tok ledsnade! Men nu sitter jag hemma med lite saft och varvar ned vilket är så behövligt. Jag tycker inte om att vara grinig på saker och ting, det är inge kul. Hur som helst tänkte jag avluta den här dagen med en söndagslista.

Re-cap på veckan som varit
Ja, vad har hänt egentligen. Jag har jobbat, som vanligt. Tränat några gånger vilket har känts skönt även om det inte har varit några hårda pass.

Hur har jag mått under veckan?
Bra. Dock varit smått förkyld, jag har varit svullen i gommen typ och har en fördj*vla rethosta som aldrig lägger sig!

Vad har varit bäst?
Min och Dannes middag igår!

Vad har varit sämst?
Det måste nog faktiskt vara min dag idag.

Hur gick det med det jag skulle ta mig tid för?
Heh, jo, jag skulle ju fotografera denna veckan. Jag vet inte om jag har tagit en enda bild. Men å andra sidan har vädret varit helt urkasst och allting ser så fult ut så jag vill inte fotografera det.

Veckans mysigaste
Våra nya julstjärnor! Det är det bästa köp jag gjort

​Det ända jag har fotograferat har varit denna vackra fullmåne som syntes i början på veckan.

Gillar

Kommentarer

En fantastisk lördag

Hej på er! Hur mår ni? Jag hoppar verkligen att ni har en bra kväll och att ni har haft en bra dag. Jag tror att jag är fylld av ett lyckorus, den här dagen har varit så himla bra! Allt som saknas är ett tjock lager med snö haha!

Jobbet var ovanligt lugnt för att vara lördag och jag fick mycket gjort. Det känns alltid så himla skönt!
När jag kom hem till Danne trodde jag först att det inte skulle bli någon middag då han varit låg och mått dåligt hela morgonen men han blev gladare när jag kom hem så vi gjorde oss i ordning och åkte in till Pinchos ett par timmar senare. Vi åt så mycket god mat och pratade och hade det super mysigt. Verkligen kvalitetstid som vi behövde<3 Det är som att bli nykär igen, när man kopplar ihop den där kontakten som börjat glida isär och bilda sura miner mellan varandra. Lexa sover hon farmor och farfar inatt och jag ska njuta av en underbar kväll.

​En bild från i somras jag hittade när jag kollade igenom mina bilder igår.

Gillar

Kommentarer

Drömmen om en egen almanacka

Hej på er! Hur har ni det denna fredagskväll? Vi har det jätte bra!

Vet ni vad jag skulle vilja göra? Jag skulle så gärna vilja skapa min egna vägg almanacka! Det hade varit så himla häftigt att sälja något med mina bilder på! Det får bli ett projekt att samla in riktigt fina bilder så kanske jag kan göra en kalender för 2021? Det hade varit så kul verkligen.

Om jag hade gjort en idag hade den nog sett ut något som det här:

Januari

Februari

Mars

april

maj

juni

juli

augusti

september

oktober

november

december

Gillar

Kommentarer