Måndag 18/11

God kväll på er. Den här dagen har varit minst sagt fram och tillbaka, jag stannade hemma från jobbet idag då jag är förkyld och har hostat mina kunder i ansiktet hela helgen. Ångesten över att jag stannat hemma blev inte bättre när mina kollegor tydligen blev irriterade. Well vet ni vad, Jag orkar verkligen inte. Jag har fått nog. Totalt. Usch på hela verksamheten. Jag har skickat in en hel del arbetsansökningar och hoppas att någon svarar fort, fort, fort.

Jag och Lexa tog sovmorgon sedan åt vi scones till frukost med min hemgjorda blåbärsmarmelad, satans vad god den är! Vi gick ut en stund på förmiddagen för att få lite frisk luft. Jag hängde upp lite mera fågelmat och Lexa ville gunga en stund innan det var dags för lunch. Helt perfekt. Det gör så mycket att komma ut i naturen lite.

Efter eftermiddags vilan gick vi alla tre ned i källaren för att plocka i ordning så att vattenrör människorna kan komma fram utan problem när de nu kommer. Det ska bli SÅ skönt att ha rent vatten igen. Sen åkte vi och handlade lite och jag gjorde världens godaste pizza.

Min energi är så låg, det suger livet ur mig att jobba som och där jag gör. Well, jag ska ta det lugnt nu ikväll och äta pepparkaks- och saffransgifflar.

Gillar

Kommentarer

Söndags Listan

Hej på er!

Usch vad dåligt humör jag är på. Jag tappade verkligen helt lusten för att jobba kvar den sista timmen. Jag bara.. aa tok ledsnade! Men nu sitter jag hemma med lite saft och varvar ned vilket är så behövligt. Jag tycker inte om att vara grinig på saker och ting, det är inge kul. Hur som helst tänkte jag avluta den här dagen med en söndagslista.

Re-cap på veckan som varit
Ja, vad har hänt egentligen. Jag har jobbat, som vanligt. Tränat några gånger vilket har känts skönt även om det inte har varit några hårda pass.

Hur har jag mått under veckan?
Bra. Dock varit smått förkyld, jag har varit svullen i gommen typ och har en fördj*vla rethosta som aldrig lägger sig!

Vad har varit bäst?
Min och Dannes middag igår!

Vad har varit sämst?
Det måste nog faktiskt vara min dag idag.

Hur gick det med det jag skulle ta mig tid för?
Heh, jo, jag skulle ju fotografera denna veckan. Jag vet inte om jag har tagit en enda bild. Men å andra sidan har vädret varit helt urkasst och allting ser så fult ut så jag vill inte fotografera det.

Veckans mysigaste
Våra nya julstjärnor! Det är det bästa köp jag gjort

​Det ända jag har fotograferat har varit denna vackra fullmåne som syntes i början på veckan.

Gillar

Kommentarer

En fantastisk lördag

Hej på er! Hur mår ni? Jag hoppar verkligen att ni har en bra kväll och att ni har haft en bra dag. Jag tror att jag är fylld av ett lyckorus, den här dagen har varit så himla bra! Allt som saknas är ett tjock lager med snö haha!

Jobbet var ovanligt lugnt för att vara lördag och jag fick mycket gjort. Det känns alltid så himla skönt!
När jag kom hem till Danne trodde jag först att det inte skulle bli någon middag då han varit låg och mått dåligt hela morgonen men han blev gladare när jag kom hem så vi gjorde oss i ordning och åkte in till Pinchos ett par timmar senare. Vi åt så mycket god mat och pratade och hade det super mysigt. Verkligen kvalitetstid som vi behövde<3 Det är som att bli nykär igen, när man kopplar ihop den där kontakten som börjat glida isär och bilda sura miner mellan varandra. Lexa sover hon farmor och farfar inatt och jag ska njuta av en underbar kväll.

​En bild från i somras jag hittade när jag kollade igenom mina bilder igår.

Gillar

Kommentarer

En natt i det fria

Efter en otroligt utmattande dag psykiskt och en olycka senare lämnade vi över Lexa hos farmor och farfar, packade ihop och åkte iväg med kanoten. När man bor som vi gör behöver man aldrig paddla långt. 5-15 minuter bort åt vardera sida och vi kan paddla iland lite var stans. Tanken var att vi skulle dit vi var för ett par dagar sedan. Men där var det upptaget så vi korsade viken och hittade ett annat super mysigt område.

Medan Danne slog upp tältet och bäddade började jag med att laga maten, tacos stod på menyn idag och jösses så gott det var! Resten av kvällen tog vi det bara lungt. Jag låg inne i tältet och försökte läsa men det var lite svårt då ögonen gick i kors samt att jag inte alls var sugen på att läsa den bok jag hade med mig. Vilka är era favorit böcker? Tipsa mig gärna!

För både mig och Danne är det som balsam för själen att vara ute såhär. Sitter i ett halvt meditativt state of mind och har gjort sedan vi kom hit. Han ligger fortfarande och sover men jag gick upp för någon timme sedan. Jag år glad över att jag tog med mig kameran så att jag kan visa er fler fina bilder sedan, men nu får det räcka med mobil bilder.

Gillar

Kommentarer

Kvällens vackra färger

Hej på er!

Jag kommer nog aldrig sluta förvånas över hur otroligt vacker himlen kan bli om kvällarna. När vi var ute igår kväll kom vi i land till detta. Det var helt magiskt att sakta glida över vattnet till himlen som sakta men säkert ändrade färg!

Gillar

Kommentarer