Regnbågsfamilj, kossor & underlig känsla

Hej finisar! Hur mår ni i sommarvärmen? Här är det bra. Lite konstig känsla i kroppen efter att ha vinkat av Liia som ska spendera kommande dygnet utan oss vilket vi inte alls är vana vid, men mer om det strax.
Vi startade dagen tillsammans hela lilla familjen med en mysfrukost ute på altan. När vi var mätta & färdigfixade så drog vi ut till Karin & Svenne tillsammans med ett gäng andra människor för att kolla när kossorna släpptes ut. Vilken lycka! Som de skuttade & härjade. Efteråt blev det lite lek, fika & prat.

Väl hemma igen plockade vi i ordning lite & packade lillans väska - hon & jag tillsammans. Det var mycket som skulle med & en extremt taggad tjej som packade! Som hon har längtar efter denna dagen. När det var packat & klart blev det lite lunch tillsammans allihopa ute på altan. Sedan spenderade jag & Liia nästan en timme med att BUSA & skratta i vardagsrummet.

Nu har vi precis vinkat av lilltjejen våran. Hon har alltså i två veckor nu räknat ner för att få spendera ett helt dygn med Ronja UTAN mamma & mammis. Direkt när Ronja klev innanför dörren så sa Liia ”Kan vi åka nu, jag har redan packat. Hejdå mamma hejdå mammis”. Förstår ni hur taggad hon är? Jag känner mig hur trygg som helst med att hon ska spendera dygnet med Ronja men jag är inte van, jag är verkligen inte van vid att hon är borta så det ligger en underlig känsla i kroppen. Hur som helst, hon ville i princip inte ens vinka av oss utan skulle åka direkt. Jag ska röja lite till sen ska jag faktiskt ta en liten vila innan jag ska ladda för kvällens trevligheter. 💋

Gillar

Kommentarer

bolmgren
bolmgren,
det kmr säkert gå jättewbra utan er 😊
nouw.com/bolmgren
Sara90
Sara90,
Men sötnos 😍.
nouw.com/sara90