Minisemester i Örebro

På lördagsmorgon, tidigt, började vi (hela lilla familjen) rulla mot Örebro. Vi stannade först i Uppsala för frukost. Väl i Örebro startade vi med lite shopping innan vi käkade lunch. Efter lunch träffade vi Bella med familj och Hugo i Wadköping. Så nostalgiskt för mig som spenderat många sommardagar där. Det är den gamla delen av Örebro, så mysigt och idylliskt. Gamla bodar, museum, hantverk, lekpark, leklada och mycket mer. Verkligen ett tips för en dagstur under sommaren. Efter flera timmar åkte vi den lilla roddbåten över till Stora holmen för ännu mera lek, klappa djur och massa bus.

Efter många timmar tillsammans rullade lilla familjen till hotellet. Vi checkade in, lämnade av all packning och promenerade iväg till Pizza hut för middag. Så gott och så mysigt. Efter middagen promenerade vi tillbaka till hotellet där det blev en tipspromenad med Liia. Hon fick alla rätt och belönades med ett fint diplom. Vi avslutade dagen med massa gott framför tv:n i hotellsängen innan vi somnade alla tre.

På söndag vaknade vi upp med glada miner. Vi tassade ner till frukosten för en god och mysig stund. Efteråt gick vi upp på rummet och vilade ett tag innan vi packade. När vi hade packat klart allt rullade vi hem till min mamma i Hallsberg. Där hängde vi en stund och flera från familjen samlades. Vid 12-tiden var det dags för dop. Allas vår Arvid döptes äntligen och jag har äran att vara en av hans faddrar. Jag är så tacksam och lycklig som har alla barn kring mig. Efter dopet bjöds det på smörgåstårta och doptårta, mysigt. Ungarna röjde verkligen runt som galningar. Haha.

Efter några timmar började vi resan hemåt med några stopp. Herregud så långt det kändes att åka hem igår. Väl hemma var klockan redan 19.00 och Liia hade sovit mer eller mindre hela bilresan. Vi käkade middag innan vi drog iväg till en lekpark tillsammans med Meline + familj. Där fick ungarna (Leon hade också sovit i bilen) göra av med energi, som de lekte. Skönt för dem att inte sitta i bilen mer. Vi avslutade sedan dagen med filmkväll hela familjen. Det blev en sen kväll och därför också lite sovmorgon idag. Skönt.

Hur har ni det? Är det någon mer än jag som vill ha lite varmare temperatur och sol? 💋

Gillar

Kommentarer