Love you the most

Vilken mysig eftermiddag jag & min lilla minimänniska har haft. När jag slutade idag så hämtade jag Liia efter den längsta dagen hon någonsin haft på förskolan, 07.00-16.30 (fast jag var framme vid föris redan vid 16.10 ungefär). Vi har ju turen ändå att vi jobbar om varandra en del jag & Angelica, det innebär att Liia väldigt sällan går hela dagar så detta var en ny upplevelse för hela familjen. Det var en skitig och glad unge som hoppade upp i min famn när jag kom dit i alla fall.

Eftersom att Liia firar in helg idag så tänkte jag att vi skulle lyxa till det med något hon tjatat om sedan mammisen skämde bort henne på våffeldagen - nämligen våfflor och glass. Liia blev helt lyrisk när jag berättade och trampade runt mina ben medan jag gjorde våfflor. Hon käkade våfflor med vaniljglass och hallonsylt, jag gjorde våffel-langos med räkor, gräddfil och rödlök. Jag är inte så mycket för det där söta till middag. Smarrigt och sjukt mysigt i alla fall. Vi pratade om allt möjligt vid matbordet innan vi tassade upp för kvällsbad/dusch. Efter det myste vi i sängen, spelade spel på paddan & skrattade en himla massa. Vi avslutade sedan med att läsa saga i Liias säng innan hon somnade gott.

Ibland har jag svårt att förstå hur all den kärlek jag känner för henne faktiskt får plats i mitt hjärta. Så mäktigt! Jag är så fruktansvärt stolt över att hon är min dotter. ❤️

Gillar

Kommentarer