Long time ago

Godkväll fina ni! Jag vet att ni är få, men trogna som följer min blogg nu när jag har låst den. Per automatik har bloggen hamnat lite i paus i samma veva som jag lösenordsskyddade den. Jag vet egentligen inte riktigt varför det blivit så. Men nu är jag är för att kika in en sväng och uppdatera er lite.

Förra helgen var en riktig familjehelg i världsklass! På fredagen var vi in till Uppsala för tandläkarbesök, lunch och lite shopping. På kvällen hade vi över våra fina vänner; Heidi, Micke och Chloé, plus lillasyster och Leon. Vi bjöd in till tacomiddag och fredagsmys. Uppskattat! Senare på kvällen hade jag och Angelica kvalitetstid på en nivå som inte går att beskriva. Den kvällen var magisk med känslor, musik, kramar, kärleksförklaringar och starkare ord än vad varken hon eller jag vågar drömma om på senaste. Jag tänker inte ens försöka beskriva kvällen för det går liksom inte men man kan väl säga att vi äntligen lyckats ta oss över ett berg eller passerat en milstolpe för att ge en metafor.

På lördagen minns jag inte riktigt vad vi pysslade med. Liia och Angelica gav mig i alla fall sovmorgon och väckte mig med nybakat scones, pannkakor och alla möjliga tillbehör och pålägg - kärlek. Vi var även hem till Meline med familj och lånade duschen minns jag. Vi håller nämligen på att renovera vårt badrum så idag har vi passerar tredje veckan utan dusch och det börjar bli lite påfrestande vi detta lag kan man väl säga..

I söndags vad vi iväg på familjens dag som anordnades här i byn. Vi tillbringade ett par timmar där med Heidi + familj och Meline + familj. Mysigt! Det var hoppborg, ansiktsmålning, häst och vagn, korv/hamburgegrillning och massa bus. Vidare därifrån åkte vi hem till svärfar i några timmar innan det var dags för lillan att svira om till dansskolan. Efter dansskolan lagade jag middag och serverade den med findukning & tänds ljus för lite myskänsla som avslut på veckan.

Vardagarna har bara gått i ett som vanligt. Jobb, förskola, middag och kvällsbestyr. Och såklart åka runt och låna dusch varannan dag, haha! Men nu är det helg igen och även denna helg spenderas på hemmaplan med mycket fokus på familjen med lite smått och gott inbokat. Fredagskänslan är på topp efter filmmys och lite godsaker tillsammans med hela lilla familjen. Nu ska jag försöka sova lite.

Hoppas allt är bra med er och tack för att ni väljer att fortsätta följa mig. 💋

Gillar

Kommentarer

Mammaochmormor,
elinor
elinor,