BVC

Tänk att hon blev fem veckor igår, känns som en max två! Våran lilla tjej! Hur som helst. Idag vaknade jag upp med världen jäkla huvudvärk! Alltså ville seriöst gå under jorden.. Men drack jättemycket & tog värktabletter så det blev liiiiiite bättre. Sen blev det alla morgonbestyr, mys & lite telefonsamtal. Efter det käkade jag lunch med Bebbo innan det var dags för henne att jobba & för mig och Liia att besöka BVC. Hon skrek hysteriskt hela besöket denna gång med. Jag fick prata med en barnläkare även idag & vi kom fram till att på måndag ska de göra pricktest på lilltjejen ❤️

Efter besöket matade jag henne innan vi promenerade hemåt! På vägen hem hoppade vi in & handlade lite också. Nu är vi hemma, skruttungen sover som en gris i vagnen & jag har tryckt i mig lite mellis nu när jag fick chansen! Puss på er & hoppas ni har en bra dag!

Såhär är hon klädd idag, inte behöver man ha rosa varje dag (men jag gillar rosa, tycker det är en fin färg & har alltid gjort - rosa & lila), i alla fall, just för att hon är klädd i grönt idag så sa en dam på vårdcentralen såhär "Och det här är en pojke det ser jag ju såklart" jag blev chockad & svarade "Nej, varför tror du det?" Fick svaret "Ja men hon har ju så mycket grönt" Haha jag visste knappt vad jag skulle svara men sa tillslut "Det är en liten Liia det där, en tjej alltså, och visst passar hon fint i grönt?" Så det kan gå..

Gillar

Kommentarer