Hej mina ALLA mina läsare.
Idag började min dag med att jag snoozade i en timme, som i sin tur fick mig att se ut som Gustav Vasas syster idag i skolan.
Men vad gör det om hundra år liksom?
Har haft en tuff dag, traskade raskt ut till bussen upplevde minst 10 olika årstider på den 100 meters sträckan.
Jag insåg sedan att jag glömt mitt busskort hemma jag kände hur tårarna började komma, men jag log genom hela smärtan.
Efter många om och men kom jag fram till min gulliga skola som endast består utav trappor, jag hade gråten i halsen när jag insåg hur många trappor som väntade mig. Det kan inte vara hälsosamt ens
Jag var dödstrött efter skoldagen, slutade kl 11 liksom hur ska jag hinna göra saker på fritiden när man har ett sådant späckat schema som vår skola har bestämt sig för att ha?
När jag återvänt hemåt, insåg jag något som chockad mig totalt, bussen kom fram i tid, det är helt otroligt!!!!
Åt en aning för mycket till lunch idag, lyxade till vardagen med att värma min Billy's pizza i ugnen istället för mikrovågsugnen. Somnade till friends efter vaknade precis så det var väl det hela.
Hejdå bloggen/ Maya.Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Hej bloggen! Just nu sitter jag och Refat och snicksnackar lite om meningen med livet och dricker läskeblask. Vi sitter i vår skola på två helt underbart dåliga och hårda stolar. Vet inte riktigt vad Maya gör men jag antar att hon ligger hemma och sover. Hoppas er dag blir bättre än vad vår är, btw är Refat jätte glad idag han vet inte varför men tackar den personen som gör honom glad!!!

Likes

Comments