Header

Likes

Comments

Likes

Comments

Eftersom media manipulerar, distraherar och vilseleder folket så läser de istället artiklar om andra viktiga saker som att Jonas Sjöstedt rasar över att han inte kan se Olympiska spelen i sin sommarstuga.
Let's face the facts: Du kommer garanterat inte att bli tilldelad varken information eller sanning ifrån gammelmedia. Det har aldrig skett och det kommer aldrig ske! Detta handlar om rökridåer, som jag skulle kalla det. De vill få oss att engagera oss i problem som är iscensatta, skapade. (Ja, de är SKAPADE) De vill  rikta vår fokus på saker som får oss att glömma bort de verkligt stora frågorna och problemen som finns i dagens samhälle och de vill vända oss mot varandra. Detta är inte något nytt då det började redan under romartiden.
De vill få oss att tro på papegojorna i kostym, våra politiker. De vill få oss att tro att de gör skillnad och att de ser till folkets bästa intressen när så inte är fallet. Jag spyr på alla som blint tror på det som skrivs/sänds och de som inte har förmågan att ifrågasätta och tänka själva.

Denna text kanske är lite luddig för den som inte läst på. Det tyckte jag också från början! Jag förstod ingenting. "Varför skulle det vara så? Det låter osannolikt. Så kan de inte göra! Det är omöjligt!" Detta är ord jag själv yttrat i sammanhanget.
En till sak: Glöm inte att ALLA tusentals tevekanaler, tidsskrifter och radiostationer ägs av TRE företag. Samma tre företag/familjer sitter på 93 % av jordens pengar medan resten av befolkningen får dela på de resterande 7 %

Enough said... Jag kommer lägga upp mer information och även videos som förklarar allt i hur våran värld styrs och med vilka medel. Det vill ni inte missa!

"I vår tid av information är ignorans ett val."

Likes

Comments

Likes

Comments