Gott nytt år på er! Idag så är det sista dagen på året, gud vad jag längtar till 2016, längtan är sååå stor. 2015 har gått så himla fort känns som att de inte alls som att det var ett år sedan jag firade att de hade blivit 2015. Jag tänker tillbaka på året som har varit, alla gånger jag har skrattat och fått nya minnen, nya vänner. Jag har hunnit med mycket 2015. Skaffat blogg, varit i London, skadat knät, fått bättre betyg i skolan och mycket mera som hänt både roliga saker och tråkiga saker.

En väldig tråkig sak som hände var att min hamster Tazz dog 1a juli de var väldigt jobbigt när han gick bort, jag saknar han otroligt mycket det går inte att beskriva hur mycket jag saknar han, jag blir bara ledsen då jag tänker på han. Han var mitt första egna husdjur som jag hade han var en väldigt speciell hamster. Han blev bara 1 år och 11 månader, han skulle ha fyllt 2 år den 1a augusti. Jag köpte han av min kompis som inte ville ha kvar han längre och jag köpte han dagen innan jag fyllde 14 år alltså den 25 februari så jag fick bara ha han i 4 månader innan han gick bort.

jag väljer att avsluta detta inlägg här för jag blev ledsen nu för de som hände min hamster men jag kanske skriver mera imorn kram elin

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

God morgon, idag så är det dagen inann nyårs afton yay. imorn blir det att titta på när de sjuter raketer och på söndag åker jag till sälen, jag hade inte så mycket annat att skriva om hoppas det inte gör något

kram elin

Likes

Comments

God morgon idag så är det söndag, de känns allmänt som en seg dag idag. Imorn har jag tänkt att vara med Tindra vi har tänkt att vara på munktell och spela in en gymnastik video. Munktell är en fridrotts arena som är öppen för allmenheten typ. Sen har jag typ inget annat planerat denna vecka.

kram Elin

Likes

Comments

God morgon, idag är det annandag jul. Idag har jag inget specielt planerat att göra. Jag försöker få upp videon när jag och Nathalie sjunger solo på julen är här på youtbe men den videon vill inte komma upp, kanske för vårat wifi inte är så bra här hemma men den finns på videofy för er som vill se den, jag fortsätter att prova och få upp den. Jag sitter fortfarande i pyjamas och klockan är snart 11 ahah, jag vaknade runt kl 09. Jag har tänkt at göra en mina julklappar 2015 och ladda upp på Youtube vi får se när jag gör det jag kommer deffinítivit göra det inann nyår och jag åker till sälen, jag åker den 3 januari alltså idag exakt om 8 dagar. Jag måste även börja packa nästa vecka, om jag har tid och vill så kan jag kanske spela in en packning till sälen i veckan men jag får se hur de går... jag har även försökt filma kanske mycket i sälen, resan dit osv.

Jag har även tänkt att göra ett försök att filma när jag åker men jag vet inte om min telefon kommer dö utav kylan men vi hoppas att de inte händer men jag kan annars bara klippa ihop masssa klipp i från veckan jag får se hur jag gör men aa.

ni får ha en fortsatt bra dag så hörs vi

kram Elin

Likes

Comments

Hej hej, idag så är det juldagen typ den tråkigaste dagen på året... Alla affärer och butiker är stängda, jag är ju fett taggad på att gå på mellandags rean men de går ju inte. Men i alla fall igår så var det julafton typ favvo dagen på hela året, paket osv. Jag har tänkt att berätta lite hur min dag såg ut igår, vad jag gjorde och vad jag fick i julklapp. Det började att jag vaknade 06.00 för att kl 08 skulle Nathalie komma till mig för att kl 09 skulle vi vara i kyrkan med kören på julkrubba. Vi skulle bland annat sjunga solo, det gick jätte bra. Sen kom jag hem runt kl 11 och då skulle jag ducha eftersom vi skulle få gäster kl 13. Sen så åt vi julbord och allt man brukar göra sen så kl 15 så var de dags för kalle anka och hans vänner, jag tycker de är ganska tråkigt men det är ju en tradition så aa. Sen var de dags när kallehade slutat att öppna alla paket. Jag fick massor utav handbolls kläder, gant kläder, nya hörlurar lika som de jag fick förra året men de jag fick då råkade jag sätt míg på så jag behövde verkligen ett par nya och då fick jag ett par lika dana haahah men aa. Jag fick också en Iphone 5s svart. Sen typ till det bästa de är att den 12 mars så ska jag, min pappa och min syster och kolla på meleodifestivalen på finalen i friends arena. Och de andra bästa är att jag och familjen ska den 3 janurai åka till sälen, hundfjället och åka skidor. vi skulle ha åkt dit på sportlovet 2015 men två veckor inann det så råkade jah skada knät så de blev inte att vi åkte dit. Så ja blev jätte glad när de berättade det. Sedan fick jag en dator óxå. plus så fick jag 1500 kr av andra släktingar. jag fick såklart mkt mera men jag orkar inte skriva ner allt.

Hoppas ni har haft en bra jul, sen ser vi fram till det nya året 2016

Kram Elin

Likes

Comments

Det här är mitt första inlägg på bloggen... Eller jag kanske ska börja med att presentera mig:) Hej jag heter Elin Olofsson, jag är 14 år, jag bor i lilla staden Eskilstuna. Eskilstuna ligger ungefär 12 mil ifrån Stockholm.
Mina intressen är hästar, handboll och fotografering. På min blogg kommer ni att få följa min vardag. Vad som händer i mitt liv och hur mina veckor ser ut. Jag bor tillsammans med min mamma, pappa och lillasyster Ida i en ganska nybyggd villa. Och sen så har vi även två hamstrar, Mippen och Monopol. Mippen är min systers hamster och Monopol är min.

Jag går på en skola som heter internationella engelska skolan. Den skolan är jätte bra, om man t ex har svårt med skolan typ som jag, kommer inte nämna varför här men Aa då får man massor av stöd och hjälp.

Just nu så spelar jag handboll 2-3 gånger i veckan med världens bästa lag
❤️ HK Eskil f02/03. Jag har spelat handboll i ungefär 3 år snart. Och som sagt jag brinner för handbollen. Sen har jag ungefär ridit i 2 år snart. Älskar hästar.

Hoppas ni fick en bild hur mitt liv ser ut!

Ska försöka blogg så ofta jag kan men ibland har jag väldigt mycket med skolan men jag försöker göra mitt bästa.

Här kommer lite bilder på mig!

Kram Elin
❤️

Likes

Comments