Hejhej!!

Tänkte presentera mig själv lite jag med.. Jag heter Linnéa, är 16, snart 17 år och bor tillsammans med min familj på 5 pers. Jag har två äldre bröder som är 19 och 22 och tillsammans med våra föräldrar så bor vi, precis som Elin, en bit utanför Göteborg (tror inte vi kommer säga vart hahah).

Jag går första året på hotell och turism-linjen där jag trivs som fisken i vattnet! Trodde inte jag skulle gilla linjen lika mycket som jag faktiskt gör. Jag tänkte faktiskt inte läsa hotell och turism egentligen, utan samhäll med inriktning på beteendevetenskap, men ångrade mig precis innan jag sökte in. Iallafall. Med hjälp av skolan fick jag chansen att jobba på Peter Jöbacks julshow, de första veckorna fram till jullovet var praktik efter de veckorna fick jag en anställning och fick då jobba resten av showerna med, vilket var något av det roligaste jag någonsin gjort.

Tack vare att jag var med på Jöbacks julshow så har jag blivit erbjuden att jobba på Jersey Boys, som är en annan show som kommer hållas nu i vår i Göteborg. Men nog om det nu, hahah..

Jag har ju ett liv utanför skolan och jobbet också. Jag skulle inte säga att jag har några större intressen men jag tycker om att vara med mina vänner, som oftast är mitt och Elins lilla gäng på, plus/minus, 6 pers. Något som också är roligt är att vara med min släkt, jag försöker träffa dem minst en gång i veckan, ibland blir det fler gånger och ibland blir det inte alls.

Jag tycker också om att skriva. Därav mitt intresse för att börja blogga, jag har haft bloggar innan men har inte varit så seriös med dem osv..

Vet inte riktigt vad jag ska skriva mer så detta blir allt för denna gången. Hoppas ni tyckte om min lilla introduktion och att ni kikar in här någon gång ibland. Kram <3


Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments