Bomb nr 1: Gran Canaria🌴

Bomb nr 2: hemma igen + jobb!!

Bomb nr 3: Den senaste veckan💃🏼

/ Linnea❤️

Likes

Comments

Hejsan! Ligger i skrivande stund i sängen och har precis skrivit klart ett skolarbete på 7 hela sidor!! Fick lämna in det lite sent men bättre sent än aldrig;) gjorde klart ett annat skolarbete igår och har inte mycket kvar nu.. Jag kämpar på så mycket jag bara orkar!

Mycket har hänt sen sist och jag och Elin har bara inte haft tid att blogga eftersom vi behövt lägga ner tid på annat, jag har till exempel varit på gran canaria för 1 månad sedan och jag tänkte faktiskt blogga där men internetet var inte särskilt bra så fick lämna det åt sidan. Kan göra ett inlägg med en bildbomb från resan senare. Men iallafall så ska jag och Elin bli bättre på att blogga nu när sommarlovet kommer, vi lovar så håll ut!!

Denna dagen har varit full av nationella prov i matte, hade tre stycken prov och gick sedan till den nyöppnade bikboken i kompassen, riktigt fin affär faktiskt! Köpte en grå sweater och en jättefin rosa klänning (bilder kommer i nästa inlägg). Kom hem från skolan 14:30 och började då städa mitt rum, tog sedan en paus till 19:00 då jag bestämde mig för att plugga oh göra klart uppsatsen, och tack vare att jag gjorde klart den får jag sovmorgon imorgon!!! WOHOOO!

Imorgon kommer bli bäst! Börjar skolan 12:40, har två lektioner, slutar 15:40, ska plugg- och middagsdejta med Elin i min klass och vi ska sedan göra gelnaglar tillsammans!!💅🏼 (bild kommer)

Jag LOVAR att höra av mig imorgon!! Kram /Linnea❤️

Likes

Comments