Hello, Jag heter Elin Olsson och är 19 år. I somras tog jag studenten från Estetik & Media Programmet. Nu jobbar jag extra på en Coop butik, och har under månaden jobbat mina första pass på Max. Just nu har jag min introduktion för att få in allting från öppning till stängning, då jag ska vara med på öppningen av den nya restaurangen här i Gävle som öppnar i November. I framtiden ser jag min själv jobba och leda någon del av ett företag, Så planen är att läsa upp matten och hitta ett bra program för att plugga vidare inom Ekonomi på högskolan.

På min fritid idag gör jag synnerligen ingenting bort ifrån att kolla på serier. Jag har sedan gymnasiet gått in i en svacka av inspiration när det gäller mitt intresse för fotograferandet. Förhoppningsvis kommer bloggen att leda mig tillbaka till fotointresset. När jag inte jobbar och irriterar mig på att jag inte kommer på vad jag kan fota och göra under dagarna, så älskar jag att leta efter resor och konserter att åka på för att upptäcka världens olika kulturer.

Tidigare har jag haft en fotoblogg på bloggportalen blogg.se, men när jag tappade inspirationen för fotograferandet så tappade jag bloggen samtidigt. Nu har jag valt att starta upp en ny blogg på ny portal för att hitta tillbaka till tiden jag tyckte det va kul att blogga och dela med mig mina bilder och lära känna er läsare! Så i denna blogg kommer ni få följa med mig på min resa in i framtiden, så får vi se vart vägen leder oss!

Bilder från min resa till Zakynthos i somras.

Likes

Comments

Instagram@elinohhlsson