tips mot förkylning

hej hjärtan.

under gårdagen och natten har jag blivit sjuk, feber, hes, ont i halsen och allmänt trött. trodde inte man kunde få feber på sommaren men det kunde man tydligen. hursomhelst så tänkte jag dela med mig utav några bra tips som gör att man snabbare blir frisk ifrån allt detta.

du kan ju börja med de enkla grejerna som de flesta redan vet om hjälper, typ som en ipren om du har feber eller halstabletter för att bli av med halsont. är du förkyld så använder de flesta nasspray, detta använder sig många av men finns såklart andra grejer du kan göra ifall detta ej hjälper.

du kan tillexempel blanda en god smothie och lägga i ingefära, ingefäran är stark och hjälper mot halsont.

blanda vatten tillsammans med salt och gurgla, detta brukar leda till att du inte får lika ont i halsen men det är mycket sällan du endast kan använda dig utav denna metod, ju fler metoder du använder desto snabbare lör du bli av med alla bakterier.

eller så kan du blanda varmt vatten med honung, ingefära och citron, detta hjälper jättebra för mig och på några dagar blir jag pigg och frisk igen. detta tipset fick jag ifrån linn karlberg, följ henne på instgram @Linnkaarlberg och kolla även in hennes jättebra blogg @Linnkaarlberg där hon skriver om sitt liv och hennes dagar.
linda gärna en varm halsduk runt halsen så att den håller sig varm.

just nu använder jag mig av ett par blomster droppar man köper i affären som man därefter späder ut med lite vatten, visst det smakar as äckligt men det hjälper.

sova är en stor del av att man blir sjuk också , du måste sova. sover du för lite kan det lätt leda till att du blir sjuk.

jag läste för ett tag sen på nån hemsida att man kan dela vitlöksklyftor och sätta i de i öronen när du ska sova. jag testade detta en gång innan jag skulle på cup men vaknade mitt i natten av att vitlöken ramlat ner i nått rör i örat och smått lock, jag fick då panik och började gråta , det vad så obehagligt och gjorde så ont på samma gång. så jag tycker verkligen inte att ni ska testa detta tipset !!!

puss elin

Gillar

Kommentarer

Linnkaarlberg
elinoelsa
elinoelsa,
finaste du <33
nouw.com/elinoelsa
AlvaPoletti
AlvaPoletti,
Gal1 bra tips och fiin blogg ni har! KRAM<3
nouw.com/alvapoletti
elinoelsa
elinoelsa,
tack finis, detsamma
nouw.com/elinoelsa